Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lewku ja Ci podrzucę swoje BUZIOLE a od korony TRZYMAJ się z DALEKA MAMOM,MAMUŚKOM ŻYCZEŃ składał nie będę bo od tego MAJĄ TYCH NAJBLIŻSZYCH CO ICH KOCHAJĄ
Odrobiłem lekturę i troszkę...poczytałem i zobaczyłem że niektórym otworzyły się dotąd zamknięte oczy Kolorowych Wszystkim Życzę,Smacznej Porannej Kawki z Aktualnymi fociami podopiecznych Ysego i Jego poranną dawką dowcipów,Papatki
Nudziłam się troszeczkę i wpadłam na chwileczkę
Wszyscy spać się położyli, buzioli nie zostawili
Więc swoję zostawię bo długo tu nie zabawię
I choć "koronowane" to z serducha dane
Witajcie Nocne Marki ❤
Ja dziś w pracy. Słonecznie i ciepło. Dzìś ma być 20°
Zapraszam na kawę i herbatkę Oraz coś słodkiego do niej .
Miłego i słonecznego dnia życzę Wam kochani ❤