Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczyny.......zauważcie dokładnie. Włosy jak włosy --są zmienne w/g potrzeby czy kaprysu......
Ale.....!!! to oko na " Maroko" --- zalotne i kuszące..... do grzechu.............
Czy w realu taka jest Gienia.....??
I to piękne pozdrowienie..........................
<< Atina>> ........dobrze to wiedzieć........
A nóż kiedyś się spotkamy... , i będę wiedział o tym wdzięku..................
Dzięki za twe wdzięki..............................
Ja dzisiaj zaplanowałam pranie zimowych kurtek.6 szt uprałam .a tu piękna pogoda zmieniła się w ulewy z gradobiciem.
Włosy zrobione. Jutro paznokcie i lekki powrót do normalności.Na duszy trochę lżej.W potrfelu również ale ofiary jakieś muszą być.(Mój fryzjer nie podrożał.)
My też niestety.Dusza ciągnie a du..a za ciężka Jeszcze za wcześnie. Podziwiam odwagę tych co podróżują już turystycznie.Nawet do sanatorium nie odważę się jechać.