Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam właśnie jestem w Ciechocinku w szpitalu uzdrowiskowym nr jeden ktoś napisał że w pokojach jest zimno o nieeeeee jest bardzo ciepło przy takim mrozie uchylamy okno a co do komputera to proponuje wziąć
Wspaniale, że macie takie ciepełko. Napisz proszę coś o basenie solankowym: ile kosztuje bilet jednorazowy, czy prowadzone są jakieś zajęcia (np z instruktorem), czy woda jest ciepła, jaka głębokość, czy w szatniach są suszarki. Co o tej porze roku, oczywiście oprócz zleconych zabiegów, można robić w Ciechocinku?, jest jakaś biblioteka? A tak w ogóle to jesteś w szpitalu uzdrowiskowym nr 1 czy w sanatorium zdrowie?
Pozdrawiam
Komputer jest na korytarzu,ale często się zawiesza.Ale zawsze ma się kontakt. Co nie spotkałam w innych sanatoriach to miłe zaskoczenie że osoby majace urodziny w czasie turnusu sanatoryjnego po zjedzeniu drugiego dania obiadowego.Zagrali 100 lat,kelnerka podeszła do stolika gdzie siedziała osoba mająca urodziny i złożyła jej życzenia wręczając mały torcik. Muszę przyznać że byłam w wielu sanatoriach,ale tak miłego zaskoczenia nigdzie się nie spotkałam. Miło mieć urodziny w sanatorium "Zdrowie".
No więc od poniedziaku jestem w ZDROWIU. Ja (i nie tylko ja) jesteśmy bardzo zadowoleni: z zabiegów, z kuchni i przemiej obsugi. Mamy natomiast wiele uwag do wadz miasta. Nieczynne tężnie, nieczynna miejska biblioteka (i brak jakiejkolwiek informacji), w parku Sosnowym wielki wychodek dla psów; bez kagańców, spuszczane ze smyczy, wszędzie psie kupy... a waściciele twierdzą, że w Ciechocinku wolno i że ... robią to od zawsze. A straż miejska i policja? Jak na uzdrowisko przystao. A może wadze miasta dbają o nie tylko w tzw. sezonie? Wybaczcie braki liter - piszę z sanatoryjnego komputera (mocno zdezolowany windows 98, dziaa wolniej niż żówik i nie wybija, jak widać niektórych liter...)
I już "po", a szkoda... Jestem bardzo zadowolona: najbardziej z borowiny i gimnastyki. Jeżeli ktoś ma czas na czytanie polecam sanatoryjną bibliotekę i miejską - już czynna. Jeśli chodzi o baseny, polecam solankowy w szpitalu (tzw Zdrojowy na ul. Leśna3) i kompleks rekreacyjny w sanatorium Pod Tężniami (w cenie: 2 baseny, w tym jeden zewnętrzny z bardzo ciepłą wodą i rożnymi masażerami, 4 sauny, masażer stóp i leżanka 'słoneczna łąka' lekko opalająca) Przy wejściu do godz. 14 cena za godzinę to 9 zł ale to trochę mało, więc opłaca się przeciągnąć o ok. 20 min (dopłata 10gr za minutę). Wszystkim wybierającym się do Zdrowia życzę pięknej pogody, dobrego towarzystwa (pozdrawiam wszystkich z turnusu 20 luty - 12 marzec a szczególnie Adelkę i Andrzeja) i zdrowia oczywiście!