Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
niestety nie mogę być bierny w tej sytuacji:) aggi13, przeczytałem Twój wątek w całości i przyznaję , że na początku nie byłem pewien "po której jesteś stronie":) Bez urazy, ale rozpoczęłaś temat bardzo kontrowersyjny i na pewno posiadając pewien zasób inteligencji liczyłas się z tym ze wywołasz burzliwą dyskusję>> Udało Ci się ją wywołać , ale po moim wpisie całkowicie się odkryłas>> Podsumuję to tak, napewno nie oczekuję tego typu kobiet na moim turnusie, bo nie dość , że nie znają się na tzw. "zabawie w dobrym tonie", to jeszcze są niebezpieczne w swej pruderii>> Osobiście bałbym się z Tobą nawet na wieczorny spacerek wybrać bo pewnie zaraz doniosłabyś mojej żonie , ze usiłowałem ją zdradzić i powinna najlepiej od razu jeszcze przed moim powrotem podać sprawę o rozwód> Nie szukam kontaktu z tego typu kobietami>Baw się dobrze na wyjazdach sanatoryjnych , ale sama>>
mario50, takiej kobiety jak ja nie spotkasz na turnusie. Co najwyżej mogę Cię przestraszyć na jakiejś plaży, mam zawsze "małoletnią obstawę", więc jeśli pojedziesz w góry mnie tam nie będzie, nie ma strachu.
maxiu nie kręc napisałm jaki mam problem a gg nie mam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie będe miała
mam problem z komp
a Ty od razu szukasz pociechy w łóżku? zacznij od przyziemnych spraw powolutku gosciu powolutku
tak opisałaś tylko tak że nie wiem nic z tego.piszesz ze masz problem z pocztą wiec proszę o konkrety: jaki program używasz pocztowy? Thunderbird? the-bat? czy żaden a korzystasz z poczty przez www. i w czym tkwi problem??????/ i gdzie masz pocztę na WP op czy inną.