Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ufffff
ogarnęłam się od głów do stóp Dzień Dobry
ja tu wchodzę po inspirację
a widzę tylko marzenia o dzięciołach
bo inne to be
wszystkie ptaszki są nasze
a od czasu do czasu i padalca można przytulić
Dobrze że nie anakondę bo od razu odzienie byś miała ...
Nutko sama wiesz że kto późno wstaje... ...
A ja pójdę bo się wypogodziło sprawy pozałatwiać i może pierożki z truskawkami się zrobią , i zakupki po drodze się obskoczy
To nie kupuj tych hiszpańskich gigantów te małe są lepsze,bo nasze, swojskie i słodziunie jak miodzio
U mnie już się na krzaczkach pokazują.....ale jeszcze nie jadłam,mały szkrab jak babcię odwiedza,to sobie
zrywa......najlepsze takie umorusane,wytrzeć o brzuch czy rękaw ,potem dmuchnąć i do pyska
Bo są z mikroelementami , jak mieliśmy działkę to pierwsze co to truskawki-ananasówki się jadło, potem czas był na maliny, a jak dojrzały to renklody , a i tak do pierożków to najlepsze są nieduże, bo inaczej to dwa tylko do garnka by weszły
To do obiadku
Nucia Wielkopolskie , ekologiczne bmberskie w ogrodzie wszystkie owoce
Dużo pracy ,ale to trzeba lubić to są efekty
Truskawki wczesne owocuję ,inne póżniej .
Obecnie też czereśnie dojrzewają ,szpaki atakują
Jeszcze w pracy ,spokojnie leci czas
Pochmurno ,oczekiwnie za deszczem
Hello pogaduchy
no i dzionek śmiga do nocki
tak jak dzisiaj ptaszek do mnie
i nawet mnie dopadł
niby odfrunął ale czy się ocknie
od jutra zaczynam urlopik czyli odpoczynek