Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja mam takie pytanie do osób które tak jak ja miały przerwane sanatorium w marcu, czy NFZ już się do nich odezwał i czy zmienił się ich status w wyszukiwarce bo u mnie w wyszukiwarce NFZ jest napisane "leczenie uzdrowiskowe zostało zrealizowane" skora ja tam byłem raptem 5 dni.
Studeent jesteś w takiej samej sytułacji jak moja córka tylko,że ona była 10dni i musiała wracać do domuw przeglądarce również ma napisane,że leczenie zostało zakończone choć na wypisie czarno na białym napisali,że turnus został przerwany ze względu na rozporządzenie wydane przez MZ o zamknięciu sanatoriów.. Kontaktowała się ze śląskim NFZ pod koniec kwietnia i kazali czekać na decyzję MZ
Wyczytałam,w rozporządzeniach,że ci co byli do 14 dni w sanatorium będą mogli wykorzystać pozostałe dni,aż w terminie do 30 września,NFZ będzie się z nimi kontaktował i uzgadniał.
Witam,
czytałam dzisiaj, że osoby które miały przerwane sanatorium będą mogły je dokończyć, lecz pozostałą liczbę dni. Trzeba napisać pismo do NFZ o dokończenie rehabilitacji. Jak znajdę tą decyzję to podeślę link