Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Pomorskim NFZ przydziały ruszyły. Pierwotnie termin wyznaczony był na maj, dziś w przeglądarce niespodzianka - nowy termin. Wyjazd za 2 tygodnie po wcześniejszym negatywnym teście na obecność wirusa.
Witam Pani Doroto, u mnie nic się nie zmieniło, w przeglądarce nadal widnieje komunikat z marca na tle czerwonym.Miałam skierowanie na 5 kwietnia.Odesłałam skierowanie i mam 468 numer ciekawi mnie: przy jakim numerze otrzymała Pani skierowanie?
Pozdrawiam