Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jakbym się miała przywitać,to zrobiłabym to słowami Cytrynka
Tak też i u mnie się dzionek zaczął ...może tylko nie siąpi,a pomżyło trochę
ale ciepło jest...muzyka gra ,a i na duszy jakby spokojniej
Znowu pierogi? Dzień dobry Waćpannom i Jaśnie Panom.
Ja dzisiaj kalafiorowa. Od nocy pada, pada, pada ...
Idealny dzień na łóżko i książkę. I film, właśnie oglądam ciekawą pozycję o rozdwojeniu osobowości...
Witam cieplutko ....
Ewaszka na rehabilitacji....Nutka i cytrynek z pozdrowieniami..za chwilę zapewne Gienia i Majka i Inni wpadną ...życie...pogodne nastroje..
Grażynka zostawiła piękny utwór a ja zacytuję :
,, Uśmiech na Każdy dzień kryje w sobie tajemną moc.....
jeśli chcesz , to Ci dam , bukiet samych radosnych dni,,
I tego dla Wszystkich życzę...tajemnej mocy i bukietu szczęśliwych dni.. Miłego weekendu.
Jakie znowu ? jest sezon truskawkowy to się wyrabia , a że lubię pierożki to co sobie będę żałować ...
Taaaaak w dyby ... to chyba nie chcecie wiedzieć czym będę wyrabiać ciasto
Alu hej... pięknie, romantycznie... lubię wzruszenia.
Andy no to czym Jaśnie Pan to ciasto wyrabia? Kolankiem może?
Ha się rozpycham? Wystarczy, że tylko łokieć lekko wepchnę. A potem mi się mówi, że stara kataryna jestem mam nadzieję, że chociaż ładnie pomalowana ,
Ja mam na jutro kupione z bryndzą, gdzieś z górek przywożą, mega delikatne ciasto..
Ruszam się lepiej bo dzisiaj dzień jakiś taki zakręcony.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2020 12:10 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.