Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: ANDY12345 »

Czy Ty Grażynko masz rentgen w oczach czy jasnowidz :o , cześć w większości Śniące Królewny :) ... śniadanko będziemy robić po zakupach, jak ktoś coś to zapraszam :)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Cześć Wam :kwiat:

Za śniadanko dziękuję,może inną razą ;) ...pojadłam,miska truskawek do obiadu powinna wystarczyć ;)
Truskawki kupowane...10 zł za koszyczek....swoich nie dane mi jeść ....ja tylko do roboty przy nich :twisted:
To już ostatni rok tej mojej gospodarki :roll: w nosie mam...urobi się człowiek i g....z tego ma. :twisted:
Nie zjem ,bo mi szkoda.....niech sobie wnusia skubie z krzaczka,a tu przylecą te france ptoki i dziobią :evil:
Wczoraj to już soczystymi epitetami rzucałam w ich kierunku .....przed domem srają,a w ogródku się częstują :evil:
I jeszcze ten kocur... opala się w pietruszce,pokopał doły....nic tylko wziąć strzelbę i wytłuc wszystko co się nawinie :evil:
ale strzelać nie umiem i nad tym ubolewam ;)
BozenaMat pisze: 04 cze 2020 09:54 To tak krakowskim targiem........ skup wzrok w połowie ;)
O to mi chodzi... tyłeczek w spodniach wygląda seksi :oops: :oops:

Ooo... proszę bardzo :roll: ledwo się wyroiła z krzoków i od razu jakieś myśli nieuczesane ma :twisted:
Już nawet nie zapytam coś Ty w tych krzaczorach robiła :o ...ja myślałam,że pracujesz zawzięcie :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nutko ja Cię nauczę, ze strzelania miałem czwórkę to myślę że nie jest tak źle :roll: :lol: ... kocura zawieś na drzewie to może jego wrzaski straszyć będą :lol:
A ja dwa dni temu kupowałem na placu w centrum po 8 za kilo, a dzisiaj na Imbramowskim od 12-14 pln :shock:
To już wiesz dlaczego Bożenka tak rzadko jest widywana :o ... może zapyla kwiatki ;) :lol:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jakby co,to strzelbę mam Andy,tylko jak Ty mnie będziesz uczyć na odległość :roll:
Chyba najpierw kocura za ogon powieszę,niech wrzask robi :twisted: :lol:

Żeby tylko Bożenki nie zapylono w tych krzaczorach :roll: dopiero by śmichu narobiła :lol: :lol: :lol:

I z lekka mi dobry humor inkasent za wodę popsuł :roll: Gdzie i kiedy ja na taką kwotę wody zużyłam :roll:
Nie powiem lało się,ale lało się z tego gospodarczego licznika ;) trzeba będzie kąpiel tylko przy sobocie urządzać :lol:
Tylko patrzeć jak na dniach ten od prądu mnie nawiedzi ;) coś czuję,że piekarnik skończy mi obiady robić :?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Będziemy próbować, a jak nie wyjdzie na odległość to tarczę bliżej się przysunie... lub uczennicę ;) :lol:
Zobaczysz czy kocur taki sam w pozycji poziomej i pionowej.... oczywiście o lenistwie mówię ;) :lol:
Tak jak zacznie się w pszczółkę bawić, to nigdy nie wiadomo jaki owoc wyrośnie :o
No niestety prąd przecież podrożał, a osłony to se parlament na wybory przeznaczył... do mnie w wakacje podejdzie licznik odczytać i prognozę złoży nie do odrzucenia :roll:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Nucia mam podobnie, z truskawkami innymi z ogrodu :o
Przyjedżają , zabierają gotowca :roll:
Tylko praca ,sił coraz mniej :)
Bożenka zapylona w krzaczorch ,jeszcze by tego brakowało :lol: :roll:
Deszcz pada ,nie trzeba podlewać :D
Jeszcze w pracy :roll: ale weekend :D
Gość

Post autor: Gość »

Zajrzałem tu na chwilę i ...
Muszę stanowczo zaprotestować przeciwko niecnym planom umieszczania zwierzaka w wymuszonej pozycji pionowej! 😠. Tym bardziej jeśli to kot własny a nie zamiejscowy 🤔😉. Bo strzelać możecie sobie do woli, i tak o żadnym trafieniu mowy nie ma...🤔😉.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kazimierzu, żeby skutek miałby być pozytywny, to kot nie dość że pionowo, to w dodatku ogonem do góry :lol: ... taka pozycja zapewnia 99% odstraszenia, no chyba że to leniwiec, to nic mu nie przeszkadza :roll: , i tylko dalej straty Nutka liczyła :evil:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj,nie bój się Kazek,nie będę nikogo wieszać za ogony :roll: mąż by mnie obok ,może nie za ogon,a za nogi powiesił :lol: :lol: :lol:
Odkąd sięgam pamięcią żyję ze zwierzętami i jakoś żadnemu krzywdy nie zrobiłam ;) ...a co se pogadam,to moje ;)
A dlaczego sądzisz,że byśmy nie trafili :?: ...mąż strzela do małych kaczuszek i trafia bez problemu ;)
do sztucznych kaczuszek :twisted: żeby nie było,że do żywych piskląt :roll: ...cóż za sadystyczny byłby to dom :twisted: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

A już miałam dzwonić do animalsów :twisted: