Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień doberek
Ysy dzięki za kawusię i porcję humoru
U mnie już 23 stopnie, słoneczko pięknie świeci
Ewaszku nieźle balowałaś, jak teraz musisz odpoczywać i bardzo dobrze
Miłej niedzieli wszystkim
Alutko, działo się, działo
Dobre towarzystwo na wyjeździe to podstawa dobrego samopoczucia. Było i dla ciała i dla oczu i dla psyche Reasumunąc, trzeba koniecznie powtórzyć
Super że wróciłaś zadowolona teraz bardzo nam jest potrzebna taka odskocznia od codzienności i jeśli jeszcze w doborowym towarzystwie to oby jak najczęściej
O tak ja ruszam w środę i też mam nadzieję na udany pobyt, nie może być inaczej
Dziś przed południem upał, a po południu przez trzy godziny były burze, lało mocno, ale na szczęście szkód nie ma.
A ja ciągle czekam na burzę...chociaż jakiś deszcz...wszystko mija mnie dużym kołem. Dziś u mnie w ciągu dnia było 27 st i duszno.
Na Śląsku mega burza.Duże straty są.Jak nie wirus to aura daje w kość.
Dzień dobry.
Jestem tylko mam nerwowo w domu, maturzysta jest i od dziś lecimy z egzaminami.
Proszę kochani wszystkie ręce na pokład i do środy trzymamy kciuki mocno.
Język polski jest dziś na tapecie.