Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A mnie ciekawi o ile wzrosną statystyki zakażonych , gdy ludzie zaczną robić testy przed wyjazdem do sanatorium , a także ilu ujawni się przez to badanie ozdrowieńców .. i gro osób do kwarantanny trafi
Gienia,przed wyjazdem robisz tylko badania wymazowe na obecność wirusa w człowieczku,a badania serologiczne IgM/IgG na próbce krwi do oznaczenia przeciwciał nie są robione dla kuracjuszy. To są dwa różne badania.
alien pisze: 08 cze 2020 10:30
Gienia,przed wyjazdem robisz tylko badania wymazowe na obecność wirusa w człowieczku,a badania serologiczne IgM/IgG na próbce krwi do oznaczenia przeciwciał nie są robione dla kuracjuszy. To są dwa różne badania.
W Gdańsku takie badanie serologiczne kosztuje 250 zł
Esterka pisze: 26 maja 2020 16:57
Hipek halo halo czy Ty oby się nie zagalopowujesz w swojej pewnosci wpisów nawet jeśli czegoś lub kogoś nie toleruję to mam takie prawo jak byś nie wiedział to już wiesz ..Ciemnogród idzie bez masek bez rękawiczek łamie zakaz organizowania zgromadzeń, smieje się w ten sposób z innych,którzy stosują się zaleceń rządu w sklepach personel 10 h w maskach, w szpitalach w kombinezonach i można by tak wymieniać długo a co ten ludek zmanipulowany przez księdza jest ponad prawem?Plucie w twarz innym Polakom wymienionym powyżej jest takie zgodne z miłością do bliżniego i z przestrzeganiem prawa w kraju w którym żyją?
Dopiero policja rozgonila to zgromadzenie a ksiądz strzelił focha i zawrócil tych ignorantów.Możesz sobie nazwać moją wypowiedź jak chcesz Twoja sprawa. Tylko wiesz ,jak ślepy prowadzi ślepego a tutaj i głuchego to wcześniej czy później wpadną w dół.
Hipek jest TUTAJ, ale jego żaden koronawirus nie interesuje