Witajcie

Szczęśliwie dotarliśmy do domu .Kolejne moje spotkanie forumowe potwierdziło to że warto spotkać się z ludźmi z którymi koresponduje się , nie znając ich wizerunku a nić sympatii przelewa się z wirtualnych do realnych namacalnych Selenko

rozmów przy kawie,ciachu, bąbelkach, spacerach i tańcach. Rogale były super....Straż pożarna przyjechała

Wszyscy cali

Teraz wiem ,że są ludzie bardzo wyjątkowi dla których Ich świat jest moim światem i mój świat dla nich się otwiera…Są ze mną i wtedy wszystko jest dobrze, kolorowo i życie staje się łatwiejsze…Ten jeden dzień spędzony z Wami pozwolił mi na odprężenie, relaks i co najważniejsze wzięłam „głęboki oddech”…Tak naprawdę na tym świecie liczy się tylko to

… Każde miejsce jet dobre, żeby odpocząć…Nie liczy się to, gdzie…Liczy się przede wszystkim z kim…Dziękuję Wam że mogłam spędzić a Wami ten dzień i poznać nowych fantastycznych ludzi

Wiem że gwarancją Przyjaźni jest przecież czas…Czas, który sobie poświęcamy…I wtedy wystarczy, że słońce świeci… A świeciło pięknie

Dziękuję