Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: alka50+ »

Witam serdecznie po długim weekendzie....tyle do nadrobienia w czytaniu ale dałam radę... :lol:

Alutka z Ysym po spotkaniu ,któremu kibicuje reszta Paczki...I to miłe.
Alutko...czekamy jeszcze na foto ,, najdłuższej deski świata,,....

Felice...witaj w domu ...ogarniaj swoje ,, gniazdko,, i myśl gdzie to znowu wysunąć....A co...jak można... :serce:

Atinko..Gieniu...Ysy...Duszyczko..Andy..może uda się dotrzeć w końcu o zmianę nazwy...

Kochani ....Dobrego tygodnia i niech się dzieję...dzieje tak jak w weekend....Dzięki , że tak gromadnie :serce: z każdego miejsca w PL zagościliście w Kgu...było pięknie...I będzie nadal...nie tylko nad morzem...Ach...jak tego brakowało....pozdrawiam Wszystkich.. :kwiat:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewaszko...w takim domku, przy wsparciu jakiegoś Adama dasz radę....wszystko przed Tobą.... :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Bo nic tak dobrze nie działa Alu 50+ na psyche jak wyjazdy na spotkania z pozytywnymi ludkami. Ładujemy akumulatorki dobrą, szczerą energią i do przodu 😊
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Witajcie kochani :D :serce:
Administrator do mnie odezwał się. Przeprasza za zwłokę.Przeoczył jakoś naszą prośbę . Napisał mi aby ten wątek z tym tytułem jednak został.Jeśli tematyka zmieniła się to mamy założyć kolejny .nowy wątek.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pff a to przykrość nam zrobił 😡
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ewasz pisze: 15 cze 2020 16:08 Bo nic tak dobrze nie działa Alu 50+ na psyche jak wyjazdy na spotkania z pozytywnymi ludkami. Ładujemy akumulatorki dobrą, szczerą energią i do przodu 😊
I tak trzymajmy....W przyjażni i życzliwości... :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alka50+ i tak jest przyjemniej i tak jest zdrowiej i budująco 👍😅💋
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Byłam w tym domku, fajnie się w nim chodzi. Jedna kobitka jak wychodziła z niego to się przewróciła błędnik się pogubił hehe.
Jeśli chodzi o zmianę tematu to nie będzie stukniętej paczki :lol: szkoda.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

A czy tak bardzo zależało Wam na zmianie nazwy ? chyba lepiej że tutaj jesteśmy w uśmiechu i jakim takim zdrowiu. Nazwa nie zmieni z automatu nastawienia do drugiego człowieka, a jak sami pewnie zauważyliście kolejny temat zamknięty, a w innych uwagi Moderatora o odpowiednim zachowaniu (delikatnie mówiąc). Jesteśmy tu dla siebie, dla swojego towarzystwa, do rozmów na wiele tematów i co najważniejsze wsparcia. Duszyczka jest tu dość długo i pewnie wiele by wam opowiedziała, ale do wielu rzeczy nie chciałaby wracać, bo były bardzo przykre. Paczka może i powinna ewoluować i na pewno to robi i to w dobrą stronę. W tamtym roku zaprosiła mnie Duszyczka do tego grona, a było "Ich Troje" :lol: , wyżej wymieniona, Entropka i Piotrek, Balbince się hasła pomieszały i się nie mogła odnaleźć. Dopiero zakładając nowe konto mogliśmy pogadać. Wchodząc tutaj było wtedy tak cichutko i spokojnie, a teraz jest gwar , śmiech i o wiele więcej ludzi.... mam nadzieję że powrócą tutaj osoby, które z różnych przyczyn odsunęły się od forum, od Paczki z Olecka,... pamiętasz Duszyczko jakie były plany ? może się spełnią , już się część spełniła w tamtym roku :D :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ale to chyba nie problem przenieść się do nowego tematu. Ten po prostu umrze śmiercią naturalną,jak cała Wasza paczka szalona będzie pisać w nowym. Rozwiązanie chyba najlepsze.
ODPOWIEDZ