Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Krzysiu zapewne dobrze się bawi A my czekamy w niepewności. Krzysztofie odezwij się i podziel informacjami bo z tej niewiedzy zaczniemy rezygnować z wyjazdow
Przed chwilą zadzwoniłam do Połczyna Zdrój do ośrodka Hopferowka. Osoby które były w Połczynie będą wiedziały o czym piszę. I... dowiedziałam się że sam ośrodek funkcjonuje, ale tylko w zakresie miejsc noclegowych i wyżywienia. Baza zabiegowa nieczynna. Wieczorki taneczne w Hopferowce nie odbywaja się. Pan Adam jest gotowy do powrotu do pracy i chcialby juz grac i spiewac kuracjuszom ale nie moze. Zakaz nie zostal zdjęty. Poza tym Sanatorium Gryf Podhale i Borkowo przyjmują kuracjuszy po wykonanym negatywnym teście. Nie wiem, czy organizowane są wieczorki w Gryfie w Bankietowej ale można przypuszczać że nie. Może moja info przyda się tym którzy niebawem pakują walizki i hajda w drogę
W Kolobrzrgu tańce tylko na powietrzu przy muszli koncertowej na przeciwko Ikara, poza tym kawiarnie są otwarte ale bez tańców do odwołania.
Pozdrawiam będzie dobrze zaczekamy
Witajcie moi drodzy. Trochę mi zajęło odnalezienie się w nowej rzeczywistości ale już jestem. Rzeczywistość nie jest taka straszna ale jest inaczej. Rygory są i po ośrodku chodzimy w maseczkach. Poza ośrodkiem już nie chyba że do sklepu. Lokale czynne wszystkie ale tańców nie ma. Ludzi też ogólnie nie za dużo. Zabiegi wszystkie bez wyjątku jak dawniej tyle że z zachowaniem wymogów sanitarnych.
Jeśli chodzi o zakwaterowanie to praktycznie wszystkie pokoje 2 os. Jedynki są ale tylko w wyjątkowych sytuacjach.
Wyjścia do lokalu czy na spacer bez problemu. W uzdrowisku ruch niewielki. Było nas 30 osób i dziś przyjechali kolejni.
Jak coś pominąłem to piszcie.