NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: darek »

Witam Witam
O Zdrowie nie Pytam

Do Danii
W niedziele mam pojawić się w Klinice Kardiologii we Wrocławiu
Mają Wykonać czy wstawić jaiś kolejny stend jakieś badanie Lewego Serca i oczywiście kolejna chyba 30 Koronografia
Niestety ZABRZE pada bo Szefem jest Był Minister z poprzedniej Opcji i Dofinansowanie jest coraz Mniejsze ( Aż Chyba w Grobie się przewraca Minister z ramienia Obecnie rządzących Prof Religa)
Aby pojawić się na oddziale muszę odbyć Obowiązkową KWARANTANNĘ PLUS bonus za Śląsk mam mieć sprawdzaną temperaturę w systemie 24 godziny
Oczywiście jeszcze Jako HANYS 2 x Testy
ale za to mając dwa Wyniki będę Mógł POKAZAĆ WSZYSTKIM z POLSKI że to Oni Mogą mnie zarazić bo sa bez Testów i są dla Mnie nie Wiarygodnie PODEJRZANI .:)
Zresztą w Maju miałem też Test i wtedy miałem Wynik DOBRY

Oczywiście dla KUMATYCH ŚLąskie BEZ KORONY SŁODKIE KUSIOLKI :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

ps
Można złozyć DONOS do Pana Moderatora
KOCHAM donosicieli
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: andrzej1955 »

To niestety jest Nasz Narodowy Kociołek-Nie Patrzy się Na Dokonania Tylko w Przynależność Partyjną,kto na tym CIERPI-SZARY OBYWATEL BEZ KONEKSJI i rządowej kliniki,a co do tych co do...... niech sobie niosą,Pozdrawiam Serdecznie Dobrej Spokojnej Nocki Życzę,Papatki :kwiat: :serce: DARKU :serce: nie zarwij im tego testowego łóżka i WRÓĆ ZDROWY i w JEDNYM KAWAŁKU :)