Dla Blondi

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Dla Blondi

Post autor: forumowicz »

Dzieki za punkciki.....to są moi przyjaciele :) ;)
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Jak takie mają być efekty forumowych spotkań.... to chyba nie żałuję, że mnie tam nie było, a przecież miało być tak miło.... :(
Szkoda....
Wszystkiego naj.... :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Bardzo przepraszam że o tak późnej porze--proszę o wyjaśnienie co ma spotkanie z zaistniałą sytuacją bo zupełnie tego nie rozumiem :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

blondi pisze:Jakiś czas było fajnie ,ale już nie da się wytrzymać ,ciągłych pomówień,posądzania ,osądzania,kopania dołków ,niszczenia reputacji i życia ,przyszywania łatek, przekraczania wszelkich granic,aby zniszczyć,poróżnić ,zdeptać ,upodlić....i czemu lub komu to ma służyć :?: :?: :?: ...sory ja wysiadam,to nie dla mnie za wiele ważnych spraw utraciłam,znikam i nie powrócę pod innym loginem ,pewnie znajdzie się inny "kozioł ofiarny".
Dziękuje tym którzy byli dla mnie prawdziwymi przyjaciółmi,,,nie dajcie się :twisted:
:kwiat: :kwiat: :kwiat:
Witaj Blondi!
Czegoś tutaj nie rozumiem lub może czegoś nie wiem stawiasz nas wszystkich,którzy uczestniczyli w spotkaniu bardzo nie fajnej sytuacji. Proszę o wyjaśnienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak wiesz jestem jeszcze w Ciechocinku,
Pozdrawiam
forumowicz

Moja decyzja nie ma nic wspólnego ze spotkaniem ,cieszę się że do niego doszło i że Was poznałam.Są inne powody ,wtajemniczeni wiedzą .Chętnie spotkam się w Waszym gronie następnym razem ,będę śledziła wpisy dotyczące kolejnych miejsc spotkań,mamy kontakt ze sobą :kwiat.
forumowicz

Witam mój komentarz tutaj to tylko i wyłącznie moja sprawa i bardzo proszę uszanować moją decyzje i nie komentować ,bardzo dziękuję :)

Jestem na tym forum od bardzo dawna.Na pewno zaryzykuje stwierdzenie ,że może tylko nieliczni zaczynali tę fajna przygodę ,tę zabawę w tym czasie co ja .
Moje spostrzeżenia,przez ten czas ? Forum jest nie do poznania ,proszę mi pozwolić nie opisywać w czym to nie do poznania się wyraża ,bo byłaby to opinia taka ja Blondi ,taka jak Maxa oraz paru osób które zamknęły tutaj swoje profile.
Coś niewyobrażalnego stało się w ostatnim okresie ,bardzo smutnego i o tym Blondi,Medi miały odwage powiedzieć . To nie jest szczyt ambicji tutaj bywać ,pisać wklejać emotki by rozweselić innych ,prowadzić mądre i mniej mądre polemiki i dialogi ,ale takie jest życie nie zawsze takie poukładane i poważne.Mozna było kogoś rozweselić spowodować zadumę wierszem ,piosenką, wyrażona myślą sentencją i to było ok .Można nawet poznać kogoś ,ja poznałam fajnych ludzi ,serdecznych ,miłych którzy tęsknią jak nie skrobnę do nich czegoś w porę .Poznałam kogoś z kim mogę pojechać gdzieś ,potańczyć spedzić fajnie czas .I co ? Hm po powrocie ,wystarczy otworzyć forum ,by znów czytać uwagi kierowane jak do dzieci pięcioletnich ,jakies upominania żałosne ,jakieś pouczania ,obrażanie siebie nawzajem .Załosne ,po prostu chore ,to nie przedszkole ,na litość jakąś .Kogo powinno obchodzić co do powiedzenia ma dorosłą osoba ,jeśli nie narusza ta wypowiedż regulaminu forum ,lub nie obraża innych.
A zniszczenie komuś życia? To już nie jest ,ani dowcip ,ani zabawa w moim przekonaniu to bezwzględne chamstwo ,to podłość szyta grubymi nićmi.
Nie da się nikogo zmienić ,ale ludzie opanujcie się i wyluzujcie ,nie rańcie i nie niszćcie innych ,bo tego żadne spotkanie nie naprawi i żadny emotikon nie zakryje.
Pozdrawiam tym razem tylko pozytywnych :) :kwiat: ludzi na tym forum ,nie wszystkich .Tacy tutaj są i warto z nimi pogawędzić ,a spotkać się ? cudowne chwile i przeżycia.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Chcąc nie chcąc muszę zapytać. Co się zmieniło na forum?
Prócz tego, że na początku było to forum tematyczne, a teraz życie poszło tak, że piszecie w tym dziale naprawdę na każdy temat. Może czasem zbyt łącząc rzeczywistość z wirtualnością. Proszę kolejny raz - miejcie na wszystko co wirtualne lekkie przymrużenie oka.
A teraz do rzeczy. Czy na forum ktoś kogoś obraża? Jeśli tak klikacie w ikonkę wykrzyknika i zgłaszacie do mnie taki post. W ten sposób chyba dość szybko to co niepotrzebne jest eliminowane z forum. Tak działa każde forum, a czym więcej uczestników tym więcej zdań i więcej nieporozumień. Po to tu jestem by zareagować na takie zgłoszenia.
Jeśli zaś toczycie między sobą jakieś rozgrywki gdzieś poza forum, nie wiem gdzie, czy na spotkaniach czy na mejlach, to forum niestety nie ma nic do tego i nie piszcie wtedy, że forum się zmieniło, bo jest ciągle takie samo. Forum nie wkracza w Wasze życie, to tylko strona w sieci. Jeśli ktoś w nie wkracza, to wkraczacie sami wzajemnie jako ludzie, a nie forum.
Ani ja osobiście, ani ta moja strona internetowa nie chce nic od nikogo. Jeśli chcecie - piszcie, jeśli nie, nie piszcie. Jeśli piszecie - przestrzegajcie regulaminu forum. Jeśli ktoś łamie regulamin, zgłaszajcie mi to. Jeśli nie mam zgłoszeń trudno mi zareagować bo nie wszystko sam wyłapię. Jeśli coś dzieje się poza forum, to nie jest moja sprawa.

Dlatego też bardzo proszę, byście nie składali wszelkich win na forum, bo nie wiem czym zawiniłem i jest mi z tym bardzo źle, a każdy taki post odbieram personalnie.
:(
forumowicz

Witaj adminie :) a czemu personalnie ? Ci co powodują kłótnie siedzą cicho po katach ,a Ty od razu do siebie i personalnie?
Nic personalnie inni tez umieja czytać. :(
Oczywiscie ,że atmosfera na forum jest kiepska .
Ty tez czytasz i jak jest według Ciebie ok?
Mnie sie nie podoba zwracanie uwagi jak pięciolatce i to wszystko ,na pewne zachowania reaguję tak jak wyżej i nie tylko ja ,i przepraszam co w zwiazku z tym? :evil:
Mam chyba prawo do komentarza ? a może juz nie ?
To poprosze o jasne co nie co ,owijanie w bawełnę mnie nie bawi.Może pisac o tym nie powinnam? Forum ma byc takie cacy ? bez obruszenia się na nieeleganckie zachowania?
P.s nic nie obchodzą mnie pozakulisowe gierki ,ludków.
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Kruszynko, to jest tak... jeśli w przeszłości forumowicz X miał na pieńku z forumowiczem Y to co prawda nie cieszyłem się z tego, ale nie brałem tego osobiście do siebie. Jeśli natomiast piszecie, że to nie X czy Y komuś szkodzi lecz szkodzi komuś forum jako takie, to muszę odbierać to personalnie gdyż ja za to forum odpowiadam. Dla mnie proste i oczywiste więc nie będę rozwijał bo powtarzam się już.
:(
forumowicz

Adminie :) na kanapkę proszę ;) będzie dobrze :lol:

[ obrazek zewnętrzny ]
ODPOWIEDZ