Ciechocinek, ZOZ Sanatorium MSWiA

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34
Oddział NFZ: Wielkopolski

Ciechocinek, ZOZ Sanatorium MSWiA

Post autor: kama »

Witam serdecznie! Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego obiektu?! Pozdrawiam
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Ciechocinek, ZOZ Sanatorium MSWiA

Witam! Mogę prosić o opinię na temat tego sanatorium? Jakie są warunki zakwaterowanie i baza zabiegowa? Pozdrawiam
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam! Ponawiam pytanie czy ktoś był tam w ostatnim czasie? Interesuje mnie głównie uzdrowiskowe leczenie szpitalne w tym sanatoryjnym. Pozdrawiam
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam! Proszę o opinie na temat tego ośrodka. Pozdrawiam
suszania
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lis 2013 18:58
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: suszania »

witam ! Może spóźniłam sie z odpowiedzią , ale to b. WAŻNE---- wytrzymałam tam 1 dzień ( zarezerwowałam pobyt prywatny) i uciekłam do 22 Szpitala wojskowego. Nawet przy pobycie prywatnym - pokoje stare i śmierdzące wilgocią , stołówka wygląda i pachnie nieapetycznie jak i jedzenie , z zabiegów korzystałam 1 dzien – nie polecam absolutnie .Pani pielęgniarka po zabiegach borowinowych wręcz zmuszała do pomocy przy obmywaniu Pań ( jedna – drugą) bo brakowała prysznicy. Tego już nie wytrzymałam .Najgorsze miejsce w którym byłam . :?:
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam wyjeżdżam 14.11. Dziękuje za informacje, są przerażające. Mam skierowanie NFZ poszpitalne. Moje pozytywne nastawienie gdzieś w tym momencie ulecialo. Nie wiam jak w takich warunkach wytrzymam. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

kama pisze:Witam wyjeżdżam 14.11. Dziękuje za informacje, są przerażające. Mam skierowanie NFZ poszpitalne. Moje pozytywne nastawienie gdzieś w tym momencie ulecialo. Nie wiam jak w takich warunkach wytrzymam. Pozdrawiam
Witaj Kama ;) Mam nadzieję, że aż tak źle nie będziesz miała. Tylko nie trać pozytywnego nastawienia ;-) trzymaj sie ciepło i do zobaczenia gdzieś w Ciechocinku
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj aqula. Dzięki za wsparcie mam nadzieję ze będzie wszystko ok wslalam maila z nr TEF pozdrawiam i do zobaczenia
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

kama pisze:Witaj aqula. Dzięki za wsparcie mam nadzieję ze będzie wszystko ok wslalam maila z nr TEF pozdrawiam i do zobaczenia
dzięki za kontakt do Ciebie odezwę się jak będę już w Ciechocinku ;-)
nie zapomnij o dobrym humorku :D
ODPOWIEDZ