Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zenku kobiety bardzo lubią zakupy i polowanie na promocję, w tym to jesteśmy mistrzyniami a potem trzeba większą szafę kupić, bo nowe rzeczy się nie mieszczą, a w efekcie i tak pozostaje problem: ja nie mam co na siebie włożyć
Alutka
Zgadzam się z Tobą, promocje promocjami, ale jak zobaczę kieckę ,albo buty który mi się podobają i odpowiadają to z karty kasę spokojnie wydaję
I pomimo tego, że w szafach drzwi się nie domykają to kasę bardzo chętnie wydaję,
Witajcie kochani .
Wczoraj Ysy uraczył mnie tak mocną whisky , że dopiero teraz klikam .
Odnośnie kiecek to muszę opróżnić szafy bo znów przytyłam i wybrać się na zakupy .
Najwyższy czas a ja odkładam i odkładam , chyba zrobiłam się leniwa .
Dziś jestem w domku samiuśka i na obiadek żadnego mięsiwa , ziemniaczki , do tego chłodniczek i ok .
W razie głodu w lodówce zawsze coś znajdę .
Tymczasem życzę miłego popołudnia , superanckiej aury i pogody ducha . .
Dzień dobry ponownie w sobotnie popołudnie
Atinko, na weekendzie to zawsze się konsumpcja odbywa
Dani, po piątkowej imprezie z Ysym dojść do siebie nie może
Hmm, wiskacz, całkiem dobry pomysł na wieczór
Jeżeli chodzi o obiadek to w lecie można trochę pokombinować
i trochę warzyw, trochę ziemniaczków, koperek, kefirek,
jajeczko albo dwa i już gotowe
A jeżeli wracamy do tematu szaf i kiecek zawsze jeszcze można
kilka pólek zainstalować albo z sąsiadem się dogadać