Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam forumowiczów
Czy ktoś wybiera się do Krynicy Zdroju na turnus od 03.08.2020.
Jeśli ktoś był wcześniej zaraz po zniesieniu zakazu w czerwcu czy lipcu, to ciekawa jestem jak teraz wygląda pobyt. Jakie są obostrzenia. Co z
maseczkami. Jak wyglądaja zabiegi? Czy organizowane są wycieczki itp. Na ile to jest bezpieczne w okresie wciąż jeszcze trwającej pandemii.
Będę wdzięczna za informacje.
Ewa
Ostatnio zmieniony 29 cze 2020 23:07 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Wybieram się do Beskidu w Krynicy od 13 lipca.Dzwoniłam z pytaniem o jedynkę na razie nic nie wiadomo.Biura podróży cały czas organizuja wycieczki, tylko napewno nikt nie może przychodzic z zewnątrz do budynku dlatego nie informuja o wycieczkach ale mozna podejśc do biura podróży i zarezerwować.Z Krynicy są wycieczki do Miskolca, Bardejowa,Muszyny itd....O ZABIEGACH MI POWIEDZIANO ŻE SĄ WSZYSTKIE.Tańcy na pewno nie ma w sanatorium ale są napewno na powietrzu na Górze Parkowej i w kawiarniach.Kamerka przy fontannnie pokazuje że jest dużo ludzi w Krynicy.
Dzięki za info. Czy byłaś już w Beskidzie? Ja mam dwa sanatoria na skierowaniu Beskid i Mielec, przy czym o Mielcu czytalam duzo niepochlebnych opinii. Orientujesz się jaka jest dopłata do pokoju.