Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To na ile osób ma być ta przyczepka ? Lawendę biorę do tej z przodu, coby mi kierunek zapodawała a resztę chyba usadzę w takiej większej z tyłu. Ha ! To już muszę mięśnie ćwiczyć ! Pozdrawiam ekipę i proszę, uważajcie wszyscy na siebie ... czas nam nastał nieszczególny ...
Witam.
Wreszcie mogę całkiem legalnie rozgościć się w pociągu relacji "Sanatorium 2022". Po bardzo długim oczekiwaniu otrzymałam wreszcie pismo z NFZ-u o zakwalifikowaniu na leczenie uzdrowiskowe. Miała być rehabilitacja, ale cóż...jest jak jest.
Piszecie o podróży rowerem.....może być i rower, jak w fajnym towarzystwie.
Pozdrawiam cieplutko.
Witam Szanownych Kolejkowiczów,
marzących o wyjeździe sanatoryjnym w 2022r. Ja rowniez zostałam zakwalifikowana przez NFZ i mam nadzieję, że 20 miesięczny okres oczekiwania szybko minie. Pozdrawiam z warmińsko-mazurskiego.
Dzień dobry,
kolejka tak przyspieszyła, że wg moich kalkulacji zamiast jechać w okolicach czerwca 2020 rpojadę w styczniu co wcale mi się nie uśmiecha. Dlatego czekam do wiosny przyszłego roku i poluję na zwroty...a nuż widelec....chociaż w przypadku skierowań laryngologicznych itp. może być z tym trudno, bo miejsc mało ... pozdrawiam i cierpliwości życzę w oczekiwaniu
Korekta !!! jednak czerwiec zostaje - według jednej mądrej stronki . To teraz tylko przychodzi mi drżeć, cobym wtedy normalnie jeszcze pracowała i mogła wziąć urlop ....