Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Piątek weekendzik wolne ,najazd na dom
Lewek zadowolona z zwrotu ,pozdrawiamy
Znajomy wydzwonił , ten kurort , szpital uzdrowiskowy nr 1 .
Klawiatura laptopa gubi litery , mniej zaglądam ,póżniej jak zmienię sprzęt
Pozdrawiam
Witajcie Nocni .
Az miło poczytać , że Lewek zadowolony z pobytu w Ciechocinku .
Grażynko a kupiłaś już nowy sprzęt ?
Dziś niedawno miałam ulewę , kilka minut i koniec .
Odbębniłam w międzyczasie kilka telefonów i spokój na dziś chyba .
Pozdrawiam cieplutko kochani , miłej nocki .
Witam po tak intensywnym pogodowo dniu-mam nadzieję że wszyscy cali i zdrowi i korzystają z wolnych dni,Pozdrawiam,Kolorowych i Spokojnych Snów Życzę,Papatki
Witajcie w chłodną i deszczową sobotę
Lwiczko toTy kochana masz niespożyte siły jak jeszcze i nóżką dasz radę trącić
Pozdrawiam wszystkie nocne i miłego dnia
Oj, kawusi trza się napić a i na herbatkę może ktoś ma ochotę
Dzień dobry Nocne,
Ewo u mnie jeszcze nie pada,
ale chmury nad nami i sennie,
dziękuję za kawę, chętnie siorbnę
Lwiczko świetnie, że jesteś zadowolona
z kuracji i chodzisz na tańce,
wypoczywaj i dbaj o siebie,
pozdrawiam słonecznie
Miłego dnia życzę Nocnym
I zostawiam muzykę, ach te rytmy
CZERWONE GITARY KONCERT ''WSZYSCY KTÓRZY O NAS PAMIĘTAJĄ POSYŁAMY KWIATY Z NASZYCH...''
Witam,Pozdrawiam i Serdeczności Przesyłam w ten okropny dzionek-wczoraj prawie 30 stopni a dzisiaj 15-koszmar,Trzymajcie się Zdrowo i.....ciepło-mimo wszystko Miłego Dzionka i weekendu Życzę,Buziaki