ruszyła lista skierowań

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Gość

Re: ruszyła lista skierowań

Post autor: Gość »

Alu co nas nie zabije :lol: - tak szczerze to nie chciałabym jechać jeżeli trwają obostrzenia, wiem , że są konieczne ale jednak już jakoś nie tak...
Ściskam cieplutko :kwiat:
Tadek 01
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2015 16:42
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Tadek 01 »

najlepszy termin na wyjazd to tak pewnie od wiosny do końca lata a miejsce tez ważne ale nie najważniejsze liczą sie ludzie którzy razem z tobą są na turnusie OSTATNIE TRZY LATA leczono mnie w Świnoujsciu Światowid i Bałtyk i w Kołobrzegu Perła Bałtyku,tą drogą pozdrawiam wszystkich kuracjuszy którzy w terminach czerwiec-lipiec też tam przebywali
Toniusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2019 11:32

Post autor: Toniusia »

Zagladam codziennie na przegladarke i widze ze spada po 300 numerków widze zielone swiatlo dla siebie pod koniec września 🤗🤗
Awatar użytkownika
mario63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2013 12:52
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: mario63 »

...78 tyś. - niezły wynik?!...., może to rekord??... ;) a dodam, że teraz przyznawane są niezrealizowane turnusy od 15 marca!!...Sam miałem przyznany wyjazd własnie od 15 marca!!... po odesłaniu miałem nr 880 i tydzień temu dostałem termin na 20 sierpnia!!... pozdrawiam ;)
mismiod
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lip 2014 17:45
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: mismiod »

:Witam ,u mnie drgnęło 9 w dół...na 40.Jestem z 15.04.,zgodnie z zaleceniami zwróciłam skierowanie .Ciekawe co mi dadzą, było CRR Horyniec, pewnie co będzie wolne. Skierowanie miałam na rehabilitację uzdrowiskowa 4 tyg.Jestem w NFZ Podkarpackie. Pozdrawiam.
Gość

Post autor: Gość »

mario63 pisze: 16 lip 2020 18:49 ...78 tyś. - niezły wynik?!...., może to rekord??... ;) a dodam, że teraz przyznawane są niezrealizowane turnusy od 15 marca!!...Sam miałem przyznany wyjazd własnie od 15 marca!!... po odesłaniu miałem nr 880 i tydzień temu dostałem termin na 20 sierpnia!!... pozdrawiam ;)
Jaki tam rekord... Wczoraj minął rok od złożenia wnioski, prawie setka była na liczniku.
Niedawno jeszcze myślałabym o zwrotach, ale czasy tak niepewne, i pracę trudno zatem poczekam sobie cierpliwie czytając o pobytach forumowiczów i marząc o pewnych miejscach na mapie Polski.😁
Awatar użytkownika
mario63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2013 12:52
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: mario63 »

...to akurat na następne wybory prezydenckie głosujesz w sanatorium??!... :P
Tadek 01
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2015 16:42
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Tadek 01 »

Tą drogą chciałbym pozdrowic moich kolegów Zdzisława i Henryka z którymi spedzałęm czas na- leczeniu? sanatoryjnym w Swonoujsciu w sanatorium Światowid w czerwcu-lipcu 2017
Adam1978
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 wrz 2016 12:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Adam1978 »

Witam M
U mnie stan na 17.07.2020 r jest 4880 spadek od 15.06.2020 do piątku 17 lipca wynosi 5175 .
Spadek taki jest w NFZ Mazowieckim.
Pozdrawiam
Adam
Adam1978
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 wrz 2016 12:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Adam1978 »

Przepraszam w kradł się błąd miałem w czwartek 16.07.2020 numer 5035 a 17.07.2020 już 4880 więc spadek o 155 tyle osób otrzymało skierowania do sanatorium ze schorzeń CHOROBY ORTOPEDYCZNO - URAZOWE (ORTOPEDIA).
Pozdrawiam
Adam
ODPOWIEDZ