Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Deszczowy dzień ,pochmurno szaro ,ponuro .
Pobudka ,już dzień nie chcę się wyjść na zewnątrz ..Jeszcze na wyjeżdzie Wrocław .
Miło leci czas ,same atrakcje pozdrawiam .
Dzień dobry Pogaduchy,
Grażynko, u mnie też pogoda nie rozpieszcza
ale weekend, jeszcze trochę i wolność
Grażynko w pracy szybko czas niech Ci leci
i do domu bezpiecznego powrotu życzę
Może się nie starasz ,to i Cię nie rozpieszcza ta pogoda Kolego
U mnie tam piękności ciepłe za oknem się zrobiły ,po wczorajszym brrr... zimnie
...ale to dlatego,że się starałam cała noc
Dzień dobry z uśmiechem
Teraz ,to tylko pół filiżanki czarnego aromatu,a póżniej się zobaczy
Dzień dobry Pogaduchy,
Nutko chyba Zenek czasu nie ma na pieszczoty, bo ciągle albo biurko sprząta albo z myciem okien się oferuje
A u mnie zaczyna się Słonko przez chmury przebijać
I dobrze, bo weekend się zbliża i można wtedy wypad zrobić gdzieś na polanę leśną i jagody pozbierać
tylko na wilki trzeba uważać
Cześć Małgoś,
Kochana jesteś, wiedziałaś czego potrzebuję
słodyczy, słodyczy i tylko słodyczy z rana i do tego kawusia i już jestem w siódmym niebie
Już lecę po kawusię, ale muzykę zostawiam,
bo ruch po tych kaloriach będzie wskazany
Modern Talking - Back For Good (10 tracks Medley Megamix by Elenio-DJ) HD