Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj "A" Patrząc na Twòj wynik, to jedziesz "zaraz"
Skąd dokładnie z mazowieckiego, o ile to nie tajemnica?
U mnie aktualnie: dopiero 14530 (reumatologia).
Pozdrawiam
OD startu minęło 11 dni i 1757 z NFZ Poznań- kuracjuszy juz dostało skierowanie do sanatorium i mój nr grubo poniżej- 38321 widać malutkie światełko tunelu....
Adam1978 pisze: 22 lip 2020 15:54
Witam wszystkich formułowiczów .
Od 15.06 miałem numer 10055 a teraz mam 4208 więc przez 38 dni spadek jest znaczący i wynosi 5847
Pozdrawiam
Adam
Panowie, wg mnie wszystko jest w porządku W Warszawie, tygodniowo schodzi około 1000 numerkòw. Także Adam, powoli możesz szykować się do wyjazdu, zapewne w sierpniu. Pozdrawiam
Lista już ruszyła,ale jest już jedno zamknięte sanatorium, a mianowicie Lwigród w Krynicy. Ci co są aktualnie mają dwutygodniową kwarantannę, a następne przydziały są odwołane.
Tego akurat nie wiem,bo jakoś nawet nie przyszło mi do głowy,że to ważne.
Ale już potwierdzono
"Zarażeni koronawirusem mieli być pracownicy recepcji i stołówki. Jak wyjaśnia burmistrz Krynicy Piotr Ryba – ognisko choroby zostało szybko zlokalizowane."