Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No jak to gdzie ? przecież zakupy muszą być świeże , a kakałko i nabiał już czekają z sałatką z pomidorów i papryczki
Cześć Nutko i Śniące ... to co ? po kanapeczce ?
Cześć Pogaduchy
Nutka, dziękuję, kawa z zegarkiem
Jeszcze takiej nie piłem, ale rzeczywiście czas nas goni, a my z czasem czasami wyścigi robimy
Zapraszam na śniadanie
i jeszcze proszę bardzo owoce
U mnie słoneczko świeci i weekendu dobry początek z Pogaduchami
Miłego dnia życzę
Z muzyką oczywiście również
Dzień dobry
Pogodny dzień ,sobota ,już z pracy wyrobiona
Odpoczynek po tygodniu pracy ,się należy
Pogoda to plenerek ,w ogrodzie
Nutka ,Zenek same niespodzianki serwowane
Muza gra ,miłe powitanie ,nic więcej nie trzeba
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Dogonił Cię czyś uciekła i miała tego czasu trochę dla siebie??
Dzień dobry....... leniwe, spokojne popołudnie Tak jak lubię........ co było do zrobienia - zrobione... drożdżóweczki i jagodzianki upieczone..... relaksik
Miłego wieczorku życzę
No tak , już wszystko mają poustalane i poukładane, tylko ja taki nieogarnięty i jeszcze wiele spraw przede mną ...
ale może i wreszcie mnie spokój ogarnie