Czy już są i gdzie na grzyby?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Czy już są i gdzie na grzyby?

Post autor: Nutka »

No to już widać jaki z Ciebie "grzybiorz" Andziu....tylko do konsumpcji :twisted: :lol: :lol:
Tak Andziu,to same prawdziweczki tak się do Ciebie uśmiechają :D
Gość

Post autor: Gość »

Nutko, jestem zdruzgotany 🙁🤔. Mój tegoroczny rekonesans zaowocował zaledwie porcją kurek na jeden sosik 😠.
A poważnie, to szczerze gratuluję. Widok imponujący 👍🙂.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Bo Nutka chodzi tam gdzie grzyby są :lol:
Gość

No dzięki Andrzeju 🙁. Czyli ja to taka grzybiarska oferma jestem 🤔.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Czekamy na zbiory Mary Ann.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

RudaAndzia pisze: 26 lip 2020 21:50 Nutko, ale imponujące ilości i jakie piękne, chyba prawdziwki :?: ,
dobre otwarcie sezonu i czekam na kolejne zdjęcia tylko z opisem, jakie to grzyby,
żebym czasami nie skubnęła ze stołu muchomorka :twisted: :lol: :lol:
Ruda, nie musisz się znać dobrze na grzybach, bo w Ciechocinku jest jeden "Grzyb", nie ma obaw nie jest trujący :lol: :lol: :lol:

Kaziu razem musimy się wybrać na grzyby, tylko najpierw muszę zaopatrzenie porządne zrobić 8-) ;)
Gość

Jak to ma tak Zenek wyglądać, jako bywało na słynnych wycieczkach zakładowych w czasach słusznie minionych, to ja się wypisuję 🤔😒.
Nie ten wzrok...
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Gość pisze: 27 lip 2020 06:43 No dzięki Andrzeju 🙁. Czyli ja to taka grzybiarska oferma jestem 🤔.
Noooo wiesz :oops: , ja tego nie powiedziałem :lol: ,
ale propo zbierania, nie raz było tak że pierwszy podeptał by grzyba, a kolejny podnosił :) , czasami trochu szczęścia albo farta :lol:

Obrazek
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

ZenekM197 pisze: 27 lip 2020 11:56
RudaAndzia pisze: 26 lip 2020 21:50 Nutko, ale imponujące ilości i jakie piękne, chyba prawdziwki :?: ,
dobre otwarcie sezonu i czekam na kolejne zdjęcia tylko z opisem, jakie to grzyby,
żebym czasami nie skubnęła ze stołu muchomorka :twisted: :lol: :lol:
Ruda, nie musisz się znać dobrze na grzybach, bo w Ciechocinku jest jeden "Grzyb", nie ma obaw nie jest trujący :lol: :lol: :lol:

Kaziu razem musimy się wybrać na grzyby, tylko najpierw muszę zaopatrzenie porządne zrobić 8-) ;)
Zenek, Ty chyba tylko "Grzyba" rosnącego w Ciechocinku znasz i tak chodzi Ci po głowie, że nawet tematy idealnie zaczęły się zazębiać :lol: :lol: :lol:
Kaziu nie martw się, pewnie przed Tobą byli grzybiarze i wyzbierali wszystko :o , co było do zebrania, mam podobnie i nie martwię się tym zbytnio :roll: , bo samo chodzenie po lesie sprawia mi ogromną przyjemność :D a jeszcze jak w miłym Towarzystwie to podwójna przyjemność :lol: :lol: :lol:
Gość

Tak poważnie Andziu to ja Wiem, że nie mogłem znaleźć nic więcej. Póki na okolicznych bazarach nic się nie pojawi do lasu warto iść tylko spacerowo. A Nutce musiałem pozazdrościć takiego zbioru! I mam nadzieję że nie robi zbyt słabej zalewy. Grzybek wyjęty że słoiczka musi mieć swoją moc🤔😊
A towarzystwo miałem najlepsze z możliwych, sprawdza się niezmiennie od 45 już lat 💞
ODPOWIEDZ