Wyjeżdżam do sanatorium Wieniec Zdrój (19.08.2020)
- Koralik_bis
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sie 2018 13:01
- Oddział NFZ: Mazowiecki
Re: Wyjeżdżam do sanatorium Wieniec Zdrój (19.08.2020)
W Hutniku np nie ma balkonów. Wydaje mi się, że ludzi umieszcza się wg schorzeń. Narządy ruchu w Jutrzence, psychosomatyka w Tęczy, oddechówka w Hutniku, kardiologiczne w Helu. Ale może coś pokręciłam lub się mylę.
- jaga167
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 lut 2015 08:11
- Staż sanatoryjny: 6
Elu - informację dostałam następnego dnia po badaniu. Telefon z Wieńca ze jest ok i mogę jechać.
- jaga167
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 lut 2015 08:11
- Staż sanatoryjny: 6
Elu - informację dostałam następnego dnia po badaniu. Telefon z Wieńca ze jest ok i mogę jechać.
- Ela Rybak1_1
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 lip 2020 19:04
Jan słusznie zauważył że w porównaniu z innymi sanatoriami ,sanatorium w Wieńcu należy do bardziej komfortowego.Własnie wróciłam wczoraj z Wieńca i mogę to potwierdzić! Zarówno Jutrzenka jak i pozostałe budynki są naprawdę urządzone super! Pokoje klimatyzowane, łazienki super zrobione z suszarkami do włosów. W pokojach gdzie nie ma balkonu jest suszarka do bielizny, są duże tarasy gdzie można wypić kawę lub poopalać się. Co można powiedzieć in minus to czas w którym przyszło nam leczyć się...nie ma tej integracji jak za dawnych czasów, każdy w swoim towarzystwie , niektórzy przemykają szybko a nawet z windy wysiadają jeżeli jest więcej osób....no cóż ....nikogo nie można winić za takie zachowanie, każdy inaczej przeżywa ten nieciekawy czas. Wszystkim życzę udanego wypoczynku oraz skutecznej rehabilitacji !!!