20 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy w Krynicy Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

20 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy w Krynicy Zdrój

Post autor: malgorzatas »

Witam..nedawno wróciłam Wojskowego Szpitala w Krynicy Zdroj...polecam wszystkim to miejsce i ten szpital.Nie ma do czego naprawde sie przyczepic,pokoje sa i 1 osobowe..2i 3 osobowe na wysokim standardzie.Za jedynke trzeba zapłacic wiecej,ale warto.Jedzenie jest wspaniale,zabiegi dobrane do kazdego pacjeta.Blisko do centrum.Organizowane sa wycieczki,ogniska...nikt sie tam nie ma prawa nudzic.Do tanca polecam Hawane,Wojskowy...Artystyczna...Piekielko....Wisla. W remoncie jest pijalnia wod,ale sa dwie inne male otwarte i zapewne kazdy skorzysta z tego rodzaju zabiegow...ja juz bylam tam 2 razy..i zapewne chcialabym tam powrocić... :kwiat: zapomnialam dodac...przy artystycznej jest sklep spożywczy...sprzedawaja tam wspanialy sernik...polecam
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Re: 20 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy w Krynicy Zdrój

Post autor: Felice »

Sernik jest najlepszy pod słońcem,dodać należy,że po południu już nie jest do kupienia......bo idzie jak ciepłe bułeczki.Smacznego wszystkim,którzy wybierają się do Krynicy.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

widze ze amatorow na sernik jest wiecej...ale z calego serca polecam :kwiat:
janekmazowsze
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 09:19

Post autor: janekmazowsze »

Macie rację miłe panie . Ja byłem w Wojskowym lutym 2013 z mazowieckiego NFZ i zamierzam się tam wybrać w karnawale 2015 Zabiegi OK ale te tańce w Krynicy A czy w Prezydencie byliście Tam też jest fajnie Tylko najlepiej wybrać się parą
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj janekmazowsze...odpowiadam....najlepiej bawia sie w Hawanie,Piekielku..Wojskowym...W Artystycznej ( u łysego) to zalezy to lubi jego muzyke,mi nie przypadl do gustu,jest straszny scisk na parkiecie...We Wisle graja fajnie,ale jedna osoba musi isc wcześniej i zajać miejsce ( jest 2 grajków)...w Prezydencie nie bylam,ale slyszalam ze to tez nie muzyka do tanca ( gra 1 osoba na skrzypcach)...tak slyszałam.... :oops: ale zapewniam cie ze napewno bedziesz sie świetnie bawil,ja bylam zima i latem i za kazdym razem bylo super.Obok Continentala jest zajazd,tam tez super graja i podaja grzane wino i rybke smażoną...pozdrawiam.....prosze pytac o wszystko odpowiem :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

janekmazowsze pisze:Macie rację miłe panie . Ja byłem w Wojskowym lutym 2013 z mazowieckiego NFZ i zamierzam się tam wybrać w karnawale 2015 Zabiegi OK ale te tańce w Krynicy A czy w Prezydencie byliście Tam też jest fajnie Tylko najlepiej wybrać się parą
Witaj byłam w Prezydencie na tańcach ;) :) restauracja piekna ,same tańce przereklamowane ,żadna nadzwyczajność wstęp płacilismy po 10 zł od osoby ,dwa lata temu :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Post autor: Felice »

Teraz za wstęp nie płaci się.Opłata 10 zeta jest pobierana jak chcesz mieć rezerwację.Zespół 2 osobowy (małżeństwo). On człowiek orkiestra,ona śpiewa.Ważne jest,że muzyka nie zagłusza wszystkiego.Jeżeli nie tańczysz,możesz spokojnie rozmawiać przy stoliku.
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Hania »

Zgadzam się z waszymi opiniami. Byłam w Krynicy kilkakrotnie i byłam na tańcach w tych miejscach co wymieniliście. Janku piszesz , że dobrze jest wybrać się na tańce
do Prezydenta z para, ale jeszcze trzeba tę parę mieć.
Pozdrawiam
suszania
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lis 2013 18:58
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: suszania »

Masz racje ,do Krynicy warto wracac , a Prezydent- przereklamowany, pokoje OK , ale basen mały i zimny i na tance lepej wybrać sie z paczką , muzyka smutna ,artystka na scenie śpiewa jak by była w glębokej depresji.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Basen w wojskowym jest mały,ale ćwiczenia gimnastyczne tak jak to prowadzi bardzo miły pan rehabilitant,to poezja :oops:
ODPOWIEDZ