Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Medi Słoneczko ma zapewne tak jak i ja najnowszy model miotły full wypas...w tym również porządna klima, podgrzewany fotel, i inne pierdółki a więc żadne mrozy nam nie straszne
ja tam zaczęłabym od miotły, bo co Ci po kasie na san jak jedyny słuszny środek lokomocji przestarzały? a tak najpierw lux miotełka i w drogę! ta niesamowita szybkość...wiatr we włosach...komary na zębach...
Twój wybór... w takim razie jedyne co mogę zaproponować to "podrzucenie" do Raju na Ziemi daj znać jak przyjdzie ta wyczekiwana chwila i masz jak w banku transport najwyższej klasy
Ja już w blokach startowych ,Fotka płucek jest ,morfologia i mocz też, ekg jak najbardziej ,jeszcze autograf jakiegoś łapiducha na skierowanku i ...przebieramy nóżkami w oczekiwaniu na ...bilet do Raju bram
medi pisze:I muchy w oczach Jednak wybieram Raj na Ziemi Zawsze się jakoś do tego Raju dotelepię
Medi proponowałam ci juz dawno zakup miotły z turbodoładowaniem....pamiętasz na pewno. Muchy w oczach????? zobacz jakie teraz są najmodniejsze okulary dla wiedźmy
okulary wiedźmy.jpg (6.02 KiB) Przejrzano 183 razy