Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: Pogaduchy

Post autor: ZenekM197 »

Dobry wieczór,
Andy się pakuje razem z Nutką :lol: :lol: :lol:
Grażynko Pogaduchy są, może nie cały czas, ale ja i Ruda jak teraz wszyscy się porozjeżdżali :roll: :twisted:
to mamy wolną rękę na Forum i używamy sobie ile tylko wlezie :lol: :lol: :lol:
Niegrzeczny to zawsze byłem :twisted: , ale urlop już tuż tuż, dotknąć i już... ;) 8-) :lol:
Marzenia są po to, żeby się spełniały 8-) ;)
Dobranoc :serce:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Urlop każdemu się należy ,długo oczekiwany ;)
Zgaduj zgadula ,niegrzeczny :twisted:
Dobranoc pogaduchy :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Księżniczki zapracowane ;) :) , nie wierzę ? wakacje a Was brakuje :roll: ...
się słoneczko nie może przebić przez chmury, a już jutro wyjazd z samego ranka, może zrobi się ładniej, bo siedzenie w ośrodku to mnie nie cieszy :( . Jedyna pewność że będzie basen... tylko nie ten od siostry przełożonej :lol: ....
Ciekawe czy kuchnia będzie taka sama jak poprzednio :shock: , to będzie szybszy spadek warstewki tłuszczowej :lol: , ale cóż się nie robi dla zdrowia, nieprawdaż Koleżanki ? ;) , dobrze że lato to owocami się człowiek karmił będzie.... chyba że jakaś niania się zaopiekuje ;) :lol: .... to się razem karmić będziemy :P :lol:
Miłego , a ja do śniadanka zapraszam i za pakowanie się wezmę :)

Obrazek.... smacznego :)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Hasło śniadanko i już pierwsza za węchem idę :D ...w domu nie ma tak dobrze,samej trzeba se robić :roll:
i jeszcze o innych zadbać ;) ....kiedy ta kolejność się odwróci :?: na świętego Dygdy ....chyba :twisted:

Księżniczkom się parcie sparciło i akumulatory ładują ;) ...jak podłączą plus do plusa i minus do minusa,
to może coś z tego będzie,a jak pomylą,no to cóż .....emerytura :twisted:

Ty się Andy nie martw o tkankę tłuszczową :roll: ,w razie czego będziesz miał miejsce na jesienne obrastanie w tłuszczyk :lol:
Ty się lepiej martw,żeby Cię nie udupili w areszcie,bo pstrągi, to tylko na obrazkach będziesz oglądać :roll:
Koniecznie o tą nianię się postaraj ....zawsze to na przyjemnościach będzie czas wypełniony.....nawet w zamknięciu ;) :lol: :lol:

Dzień dobry :kwiat: ....jeszcze zachmurzony :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To niech Koleżanki do zmiennego się podłączą, to zawsze biegunowość będzie pasowała :lol:
Dlatego zapraszam , żebyś czasu nie traciła na inne przyjemności, a nie tylko przy kuchni ;) :lol:
To będę jak Bercik w sanatorium po rynnie schodził :lol: , ale w areszcie to faktycznie bezruch zabija.... nie tylko fizycznie :roll: , żeby nie trzeba było ciągle do pielęgniarek chodzić ciśnienie i wagę sprawdzać ;) :D ... albo dolegliwości wymyślać :lol: ...
zapowiadali poprawę pogody , tylko na południu mogą być burze, no i gorąco bo nawet do 30 st
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie będzie tak żle Andy,Tobie jeszcze się uda ;) od września wróżę nieciekawe wyjazdy ;)
I dlatego dałam se spokój z sanatorium ....w nosie mam nie jadę nigdzie :twisted:
Mój rozsądek ( nie śmiej się :twisted: jeszcze go mam :P ) mówi,żeby inną postać wypoczynku
sobie zaplanować ;) ....jeszcze nie wiem w jakiej formie,ale podumam :)

Te 30st wcale mnie nie cieszy :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja się nie śmieję... nawet pod nosem :roll: , bo rozsądek w każdej sytuacji jest potrzebny i każdy musi brać swoją sytuację nie tylko zdrowia fizycznego , ale i psychicznego, bo co to za uzdrawianie jak w głowie strach :roll: ... już dawno temu Chińczycy stwierdzili że musi być równowaga yin - yang i ja to potwierdzam :) ...
Fakt, że może być różnie , bo zachorowalność się ciągle zwiększa, przewidywali na jesień, a tu dopiero lato i systematycznie rośnie :roll: . No cóż, miejmy nadzieję że będzie dobrze i nie będzie idiotów i nie będę dzwonił do sanepidu :roll: ... z donosem :lol:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ty się nie śmiej,tylko dzwoń do sanepidu :twisted: ....... innego sposobu nie ma,żeby nad głupotą zapanować :roll:

I o tą równowagę własnie chodzi Andy .....żeby ciału pomóż,to trzeba najpierw o umysł zadbać ;)
w odwrotnej kolejności,to o dupę potłuc :roll:

I nadszedł czas Miłego dnia życzyć :) .....i pakuj się :twisted:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Śmieję się , bo u nas jak zwykle hejnalistę się łapie, a bandziora uprzejmie prosi o kontakt :roll:
To co Nutko ? równoważymy się ? :lol: ..... i nie goń mnie do pakowania jak byś się chciała mnie pozbyć ;) :lol: , klamoty przygotowane , tylko do neseserka włożyć i jazda, to pośpiechu zbytniego nie ma, a jeszcze jakiś porządek po sobie zostawić, a nie nieład artystyczny :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Cześć Pogaduchy,
Andy z pomocą Nutki walizki na wyjazd do sanatorium pakuje. :lol: :lol: :lol:
Super ;) 8-) , że równowaga Wam towarzyszy teraz,
bo po powrocie to Andy może mieć problem z jej utrzymaniem przez jakiś czas :lol: :lol: :lol:
Nutko rozsądek dobrze jest czasami stracić, żeby później do równowagi powrócić :lol: :lol: :lol:
W pracy siedzę i też muszę o równowagę zadbać i Andy o Berciku wspomniał to tak,
żeby równowagę Wszyscy zachowali przed wyjazdami do sanatorium :lol: :lol: :lol:
znalazłem Bercika, jak wyjeżdżał do sanatorium :lol: :lol: :lol:

Miłego dnia i oglądania życzę :serce:

Kabaret Rak - Krzystof Hanke - Sanatorium

https://www.youtube.com/watch?v=T1nQMTdqXGM
ODPOWIEDZ