ruszyła lista skierowań

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Re: ruszyła lista skierowań

Post autor: Felice »

Z tego co wiem skończył się jeden turnus i przyjechali nowi kuracjusze. Wieczorem zebrano ich na stołówce,gdzie zostali poinformowani, że ich turnus się nie odbędzie z powodu kwarantanny i odesłano ich do domu. Czyli kwarantanna dotyczy w zasadzie tylko personelu.
Część kuracjuszy przeniesiono do innych obiektów z wolnymi miejscami w Krynicy.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 58 razy
Podziękowano: 53 razy

Post autor: Zosia »

Dzięki za info. Wiesz , ja niby zdecydowana ale jak się tak usłyszy .... to ... różne myśli, buziole :serce:
Tadek 01
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2015 16:42
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Tadek 01 »

Moja znajoma była teraz w Krynicy Zdrój w nieszczęsnym Lwigrodzie przeniesli ją do Continentala jest to sanatorium zaraz obok-tak sie składa że i ja tam swego czasu byłem na leczeniu-cóż powiedzieć piekne widoki z tarasu tańce na miejscu fajne jedzenie no i sama KRYNICA palce lizać.Pozdrawiam kuracjuszy z Krynicy i nie tylko
Tadek 01
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Moja znajoma dostała powtórne skierowanie do sanatorium po tym jak w marcu przerwano turnusy nie dowiedziałem sie jak długo bedzie w sanatorium czy pełny pobyt czy tylko te dni które zostały do końca w pierwszym pobycie czy ktoś coś w tym temacie
Adam1978
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 wrz 2016 12:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Adam1978 »

Witam wszystkich forumowiczów u mnie kolejka spada bardzo szybko po 45 dniach mam numer 3391 więc spadek wynosi 6664 od momentu wznowienia czyli od 15 czerwca. 8-) 8-) 8-) 8-)

Pozdrawiam
Adam
Tadek 01
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

w NFZ Wielkopolska lista sierowań tak jak szybko ruszyła tak teraz nagle wszystko stanęło czy w innych NFZ jest PODOBNIE????????
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

ZUS już też ruszył a zatrzymała się kolejka z NFZ bo może dlatego , że korona rozprzestrzenia się szalenie i w sumie nic tak naprawdę nie wiadomo.... :shock: Okaże się w najbliższych dniach , pozdrawiam :) .
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 9 razy

Post autor: p-siak »

Tadek 01 pisze: 07 sie 2020 19:16 w NFZ Wielkopolska lista sierowań tak jak szybko ruszyła tak teraz nagle wszystko stanęło czy w innych NFZ jest PODOBNIE????????
Lubelskie-podobnie, ale może nie ma co się dołować. Po niedzieli może ruszy szybciej.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Samosia »

Tadek 01 pisze: 07 sie 2020 19:16 w NFZ Wielkopolska lista sierowań tak jak szybko ruszyła tak teraz nagle wszystko stanęło czy w innych NFZ jest PODOBNIE????????
Śląska reumatologia zwolniła i to bardzo ...a teraz gdy znów zrobili strefy ,,czerwone" gdzie są sanatoria to spowolni jeszcze bardziej :? musimy jednak być dobrej myśli :) :) :)
Tadek 01
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

W NFZ wielkopolskim drgnęło o kilkanascie skierowań -jak dalej słabo pójdzie to pojedziemy za kilka lat do upragnionego sanatorium,pozdrawiam oczekujących na uśmiech losu.....
ODPOWIEDZ