Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak, zgadzam się z Tobą Zenku i nie mam wątpliwości, że komisyjnie , bo pewnie trafię do pokoju 3 lub 4 osobowego
a bielizna czeka i jak tak dalej pójdzie to konieczna wymiana będzie
Andrzeju,
Busko 2014 już było, a teraz mamy Busko 2020 i cały czas próbujemy do tematu konkretnie podejść
A kto nie był to zapraszamy z nami do 2016 roku
Fakt bo dotyczył pobytu w Sanatorium kilku Osób w BUSKU ZDROJU.
Oczywiście pojawiła się czy też Odwiedziny kolejnych Kuracjuszy.
Fakt tamten weekend kiedy Pojawił się DESANT należał do Bardzo przyjemnych.
Mam kilka lat , mam zaliczonych kilka pobytów.
Ale tam te 48 godzin było jakieś inne BYŁO DUZO EMPATII nikt nikomu nic nie musiał UDOWADNIAĆ .
Były Tańce w różnych Konfiguracjach Było wino , Była wódka Był ..też Śpiew
NIE UKRYWAM ,ŻE CHĘTNIE BYM SIĘ POJAWIŁ JAKO JEDEN Z ... JAKO CZŁONEK DESANTU W Busku Zdroju
Darku,
Desant w Busku koniecznie musi być, tym bardziej, że pewnie dużo ciekawych historii usłyszelibyśmy od Ciebie ,
jak to kiedyś ludziska kurowali się w sanatoriach
Tak w zasadzie to już Twój wstęp mi bardzo się spodobał: "empatia, tańce w różnych Konfiguracjach Było wino , Była wódka Był ..też Śpiew"
Pozwoliłam sobie na wypowiedź, do której mam nadzieję inni Forumowicze się bardzo chętnie przychylą i spotkanie w Busku w większym gronie byłoby nie tylko rozrywką, ale byłyby elementy sanatoryjnej historii, o której byś nam opowiedził