z ostatniej chwili (Ciechocinek)

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: z ostatniej chwili (Ciechocinek)

Post autor: Esterka »

Max-R pisze: 09 sie 2020 17:24 Już nie polecam Ciechocinka.Wykryto podobno 5 przypadków wirusa w samym Ciechocinku. Powoli będą zamykać balety.Na szachach już sanepid zatrzymał. Ja osobiście dzisiaj kończę pobyt.Bylo fajnie.Pozdrawiam
A która to telewizja tak oglupia? A może to jacyś wybrańcy narodu ogłupili swój ludek goniąc do wyborów w środku epidemii? Mowiąc nic wam nie grozi epidemia w odwrocie . :!: :P Nie to jeszcze to nie to ?w czym więc problem by Ciechocinka nie polecać ?No Max-R przecież to głupcy tutaj nie chcieli jechać ?przecież głupich jest więcej ,teorie to przecież spiskowe .
Byłeś polecaj co straszysz ludzi ,jak się bawić to się bawić balety to jest właśnie to o co chodzi ,czyż nie ?
Teraz Busko :arrow: no pakowanie i fru.
:P
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2018 15:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Miriam »

Hipokryt pisze: 10 sie 2020 06:57 ... a czy jesteście jeszcze tam razem w tym Ciechocinku? :D
Nie. Rozjechaiśmy się. Jesteśmy osobno w zupełnie różnych miejscach 😊 Ale Ciechocinek został 😅.
Ewasz Po prostu dobrze się bawiłyśmy, byłyśmy grzeczne 😊
Ciechocinek super miejsce.
Hmmm.......No chyba że Maryann coś popełniła za moimi plecami 😅
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Esterka,co z Ci mogę odpisać. Głupich nie brakuje.Skoro nie odpowiada Ci zabawa i wesołe podejście do życia, a wolisz ponure życie i jakieś tam własne zakompleksienieTwoj wybór. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chyba Max powinieneś czytać swoje wpisy wcześniejsze jednak.bo pamieć Twoja jest zawodna jednak.Nie mam smutnego życia :D i nie igram z życiem innych pląsając na deskach ,leżąc jak św krowa na plażach a potem rozwożąc chorobę po całym kraju.Do Ciebie i Tobie podobnych nie docierają przykłady smutne ,że ktoś zmarł komuś w rodzinie ,bo ktoś inny typowy bufon łamał wszystkie aktualne zakazy. Nas też wyróżnia sumienie .Ja go mam .
Dziwne ,że Twoje radosne i wesołe podejście do życia jak to nazywasz zmusza terazCiebie do nie polecania Ciechocinka .
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Ja Ciechocinek dla seniorów polecam, ale pląsania po deskach jednak nie. Ale pląsających seniorów faktycznie dużo...
forumowicz

Moderatorze, możesz spokojnie zamknąć ten temat, jak zwykle kończy się on ocenianiem innych przez osoby wszystko wiedzące wakacje, okres letni jest po to aby odpoczywać, a jak to kto robi to jego osobistą sprawa.Celem założenia tego tematu było opisanie sytuacji w Ciechocinku i nic więcej! Na tzw tańcach byłem tylko raz z normalnymi dziewczynami z forum,i to w miejscu gdzie tańczyło zaledwie kilka par.Wyjazd uważam za udany,mikroklimat dla mnie jest bardzo dobry,odwiedziłem okolice,pojeździłem na rowerze, poznałem wiele ciekawych osób. Konkretnie,polecałem Ciechocinek bo tutaj byłem, a na koniec odradziłem, bo skończyłem pobyt.Co do wirusa,kto i czy choruje się nie wypowiadam bo nie jestem znawcą tematu uważam że należy żyć normalnie a o zdrowie należy dbać całe życie, codziennie, między innymi odpoczywając co jakiś czas np w Ciechocinku.Jezeli ktoś czytał tutejsze wpisy ok,jeżeli komuś się nie spodobały trudno.
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To jest super podejście do innych ,dawajcie na balety do Ciechocinka ,a teraz moderatorze zamknij temat. :shock: Kto Ciebie tutaj obraża Max ?może jednak to Twoja nadpobudliwość . :o Ciebie obraża.
Wydane obostrzenia by nie stanowić zagrożenia dla innych ludzi ,obejmują też te Twoje słynne z postów balety .To nie jest tylko Twoja sprawa jak spędzasz urlop szczególnie teraz ,to jest też sprawa wszystkich .Jest zakaz organizowania imprez dużych jest i koniec .Jedni ich nie organizują inni jadą i leżą plackiem jeden na drugim nad morzem i to nie jest tylko ich sprawa .Bo to tacy rozwożą potem zakażenia i narażają innych.Tylko ,że ten naród w tej grupie bezstroskich wypadałoby wziąć za pewną część ciała tą pod nosem . :shock: Jest odleglosć okreslonych metrow i ilość osób ,które mogą być w kościołach jest ?ilu tych ludzi z dekalogiem na ustach dba o innych?przecież duch św ich chroni :? I nie trzeba bata na takich ?bat to chyba nawet za mało .
Jak masz takie humory ,że w Twoich tematach można tylko Tobie slodzić to wiesz co ?lepiej Ty ich nie twórz .
forumowicz

Pozwól droga Esterko,że co.ma mam robić i pisać to jest moja osobista sprawa. Jak masz ochotę dyrygowac życiem innych,to znajdź sobie do tego znajomych.bay bay
forumowicz

:D No ciekawe jak to z tymi maskami jest u Świadków Jehowy, może coś napiszesz?
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiesz mogla bym nie odnosic się do Twoich wypocin ,ale ty naprawdę masz kłopot z mózgiem. :shock:
W rodzinie chyba masz słyszałam tych porządnych ludzi zapytaj . :)
ODPOWIEDZ