Wyjeżdżam do sanatorium Wieniec Zdrój (19.08.2020)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Wyjeżdżam do sanatorium Wieniec Zdrój (19.08.2020)

Post autor: dani888 »

Elu i ja mam taką nadzieję :) . Wieczory jeszcze na szczęście są długie a to duży plus .
Pozdrawiam :serce: :kwiat: ;) .
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2016 18:44
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Honorka »

Witam wszystkich serdecznie ..To jak już czekacie z niecierpliwością na wyjazd ? Z jakich regionów wyjeżdżacie ,bo ja z lubelskiego...Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

Hej Honorciu. :kwiat: :kwiat: Życzę Tobie i całej forumowej grupie udanego pobytu. Jak najlepszych zabiegów zarówno tych porannych, popołudniowych i wieczornych. ;)
Pozdrawiam cieplutko. :kwiat: :serce:
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Lawenda😘 Z tymi wieczornymi zabiegami będzie problem ,bo może być zakaz i będzie jedynie cisza nocna ☹️ taka nic Covida ,ale w sumie dzięki niemu szybciej dostałam sanatorium bo ludziska rezygnują a NFZ nawet sam dzwoni jak mają zwroty 😁😁😁Buziaki kochana 😘😘😘😘
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Hej Honorko i Lawendo . Jadę do Jutrzenki ale z ZUS-u i 18.08. a więc zaczynam o jeden dzień wcześniej , jestem z podlaskiego .
Honorko z tymi wieczornymi zabiegami może być różnie ale będzie ok , damy radę ;) .
Lawendo bardzo Ci dziękuję , mam nadzieję , że dobre zabiegi zrekompensują nam te maseczki i przyłbice :lol: .
Pozdrawiam Was serdecznie , zdrówka i pogody ducha :kwiat: :serce: ;) ;) .
Awatar użytkownika
Ela Rybak1_1
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lip 2020 19:04

Post autor: Ela Rybak1_1 »

Witajcie wszyscy :serce: Coraz nas więcej. Honorko ja z łódzkiego :kwiat:
Awatar użytkownika
Ela Rybak1_1
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Daj znać bo ja również z NFZ. :serce: :roll: :roll:
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam wszystkich ...Napewno się spotkamy na miejscu ,już niedługo 😄😄.Szczerze mówiąc nie dociekam jak tam jest w tym sanatorium ,co ma być to będzie tymbardziej ,że trzeba się liczyć że wszystkim nawet z tym ,że mogą nas zamknąć i nie wypuszczać przez 21 dni ...Mam nadzieję że nie zdziczeję tam 😁😁 o której tam trzeba być ? Około 14 ,z doświadczenia wiem ,że czasami nie warto jechać wcześnie i tam się denerwować bo minie ileś godzin zanim dadzą Ci polują...Ja tak miałam raz w jednym miejscu ,że byłam gdzieś po 9 godzinie a polują dostałam około 17 ☹️☹️☹️Bo przecież panie tak sprzątały ..Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
Ela Rybak1_1
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam i serdecznie pozdrawiam. Już dzisiaj po covidzie. Teraz tylko czekacć na wynik i w drogę :serce: :kwiat:. Mam nadzieję... :roll:Musi być dobrze :serce: :kwiat:
zorza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2020 22:06

Post autor: zorza »

Honorka- jestem po lipcowym turnusie, więc z moich spostrzeżeń wynika ,że kuracjusze którzy zameldują się wcześniej mają chyba konkretniejsze zabiegi , ale i godziny tych zabiegów są wtedy wcześniejsze. Gimnastyka w basenie o 7 rano dla mnie nie była problemem ,ale niektórzy jak to bywa ...psioczyli...Do tych konkretniejszych zabiegów zaliczałam zabiegi mokre np.masaż mokry mechaniczny godny polecenia.Do zabiegów tzw.mniej atrakcyjnych zaliczyła bym tzw. po mojemu " kranoterapie" a więc picie tej wody, która akurat mnie zupełnie nie służyła...a była zaliczana do ilości wykonanych zabiegów. Wszystkim życzę udanego pobytu.
Zablokowany