Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zależy od dobrej woli personelu.
Robiąc testy we wtorek, powiedzieli że nic mi nie udostępnią, żadnych kodów czy linków .
Mam czekać na telefon z sanatorium w ciągu 48 godzin , po 72 godzinach sam wykonałem telefon, aby się dowiedzieć .
Walizka spakowana i jedziemy się kurować .
Wiadomość z sanatorium ok 48 godzin czyli w normie, wynik ujemny.Teraz na spokojnie można pakować walizkę i
po niedzieli w drogę.Serdecznie pozdrawiam wszystkich Ela
Witam, dostałem Kamień Pomorski,koniec pażdziernika. Do góry nie skaczę,bo i termin, i miejsce nie odpowiada. Żeby choć jedno pasowało. Przedostatnie sanatorium-pokój 2x2 w piwnicy,ostatnie-stary pałac i teraz to samo. Nie mam szczęścia albo marudny jestem. Chyba szkoda 15 dni urlopu na Mieszko w listopadzie.