Lwiczko pięknie Wszystko Wam się udało, szczęściarze
Pozdrawiam serdecznie

Trochę później (lipiec-sierpień) byłam obok w sanatorium Grażyna w Ciechocinku, za podobne warunki (pokój jednoosobowy + klimatyczne + TV + czajnik) zapłaciłam 780 zł dodatkowo parking kosztował 100 zł oraz 50 zł za pilota do bramy - zwracane przy wyjeździe. Od czego zależą tak różne kwoty??alien pisze: 30 lip 2020 15:55 Pozdrawiam serdecznie. Byłem w tym samym czasie w Ciechocinku ,również z NFZ (uzdrowisko ,,Zdrowie") w pokoju bez lodówki,a bez dopłaty był stolik na balkonie i suszarka. Cała reszta (pokój jednoosobowy+parking+klimatyczne+TV+czajnik) jako dopłata wyniosła mnie 1217 PLN.
Da się ściągną? Da...

Dokładnie tak. Dlatego dopłata do pokoju powinna zawierać tylko i wyłącznie cenę tego pokoju,Atina pisze: Myślę że od kosztów dodatkowych każde sanatorium ma inne stawki swoich usług.

Dokładnie tak..... Ze zdaniem <<Dziadka>> p/wpis - zgadzam się w pełni......Dzia_dek pisze: 17 sie 2020 15:32 Podawanie całości kwoty zupełnie zamazuje, za co się płaci w danym obiekcie.

No jak ktoś ma dłuuugi kręgosłupPodawanie w opłacie
do pokoju ceny za parking, czy TV ma się tak jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem.