Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Post autor: dani888 »

Ricolo a co z tymi kolorami teczek ? O co w tym wszystkim chodzi ? :roll: Pozdrawiam :serce: :) .
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Post autor: dani888 »

Hej , witajcie :D .
Ale uprzedzam wstąpiłam tu na króciutko , jestem cała zmęczona a nogi wprost włażą nie powiem gdzie nawet :lol: :lol: .
Aha , są ze mną dwie nasze dziewczyny z forum , dziś widziałyśmy się dwa razy . Super babki , mówię Wam . Przy stoliku na posiłkach siedzi ze mną też fajna dziewczyna , mamy część zabiegów razem .
Wstaję punkt 6-ta , pora barbarzyńska jak dla mnie ale nie da rady inaczej .
Faktycznie , te podziemne korytarze są długaśne i naprawdę trzeba starać się aby wszędzie zdążyć no i ta orientacja w terenie... :shock: :lol: .
Ale wystarczy na dziś , muszę odsapnąć przed kolejnymi biegami :) .
Kochani pozdrawiam cieplutko i dobrej nocki życzę , buziolki :kwiat: :serce: ;) .
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Super,że ogarniasz zabiegi,lecz na razie towarzysko i wczasowo słabo. Będzie lepiej. Też odstaję od przodowników, którzy 10...11-ta już mają wolne.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz