Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hipokryt weekend trwa i zabawa dobra niech nam towarzyszy ,
żeby było co wspominać temat trzeba wciąż rozwijać
Zenku możesz wypad zrobić na Mazury, nie ma problemu, turyści nad jeziorami mile widziani;)
Ach, ta Ruda z Hipokrytem znowu się skumała ,
a mnie na Mazury walizy pakować kazała
i na dodatek turystą mnie nazwała ,
ciekawe co na myśli miała
bo ja dobre chęci miałem i auto naprawić chciałem
I tutaj mamy przykład jak kobieta porzuca-zostawiła auto w serwisie żeby Jej zamienili na ....młodszy Model-chyba że przerobią na....motorówkę Pozdrawiam
Zenku, a znasz powiedzenie: jak umiesz liczyć to licz na siebie
Doceniam Twoje chęci i może następnym razem ,
jeżeli samochód zepsuje mi się w weekend to zrobię z Ciebie kierowcę samochodu albo motorówki,
Andrzej dziękuję za podpowiedź, bo nad modelem też warto się zastanowić