Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czy ktoś z Polski południowej wybiera się do Uniejowa w dniu 30.08.2020 ?
Chętnie dołączę jako współpasażer i współpłatnik. Pozdrawiam forumowiczów! Renia6.
Tak, właśnie ku zaskoczeniu znalazłem dzisiaj w skrzynce pocztowej list z ZUS. Pojadę samochodem z Tychy. Tylko, że nie wiem o której jeszcze wyjadę i w Uniejowie będę pewnie około 18.00 w niedzielę.
pozdrawiam,
Witek
Dziękuję bardzo za informację. Chciałabym wysłać do pana prywatną wiadomość w celu omówienia szczegółów, ale nie wiem jak to zrobić.
Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć tą opcję, bo czasu zostało niewiele. Pozdrawiam!