Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
malgorzatas hm poezja powiadasz?
Ja miałam codziennie o 7 rano randkę z Panem Markiem na basenie,a jeszcze codziennie o 13 mnie masował.
Nie wiedziałam,że od poezji mogą tak mięśnie boleć
Janusz bardzo lubię Krynicę, ale niestety w karnawale nie mogę jechać choć bardzo bym chciała a już o tańcach ( bardzo lubię tańczyć) nie ma mowy bo jestem w żałobie.
Pozdrawiam
Witaj Haniu,Janek zapewne miał na mysli wyjazd do sanatorium,
z NFZ...a te jak wiesz mamy średnio co 2 lata
chyba że jedziemy prywatnie jako komercja
lub mamy sanatorium poszpitalne,to jedziemy wcześniej
pozdrawiam...
Ps. Ja tez tam będę w 2015r
Do Hania . Nie pomyliłaś się Haniu w papierach mam Janusz.
Do Hania i małgorzatas.Jadę z NFZ ale niemożna częściej jak raz na lata Dlatego dopiero jadę w karnawale 2015 Pozdrowienia z Mazowsza