z ostatniej chwili (Ciechocinek)

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: z ostatniej chwili (Ciechocinek)

Post autor: ZenekM197 »

Hipokryt pisze: 25 sie 2020 12:55 Szanowny Zenku - "robić coś z głową " to w Ciechocinku może być trudne albo nawet niemożliwe :shock:
Hipokryt, najpierw trzeba coś tej głowie mieć :roll: :twisted: , żeby później "coś robić z głową" :lol: :lol:
A poza tym to zastanawiam się nad jednym, czy ruszyłbym się teraz z domu wiedząc, że "korona" szaleje :?:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Na Interia.pl przed chwilą napisali : Dramat w Ciechocinku. "Karetki wywożą kolejnych ludzi"
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Esterka »

Gustaw niedowiarków tutaj jest aż nadto .Kiedy pisałam, że beztroska znad morza min będzie skutkowała roznoszeniem choroby rozległ się ironiczny krzyk i wpisy .
Dalej będą tacy twierdzić ,że Ciechocinek to dobre miejsce teraz na balety i info na Interii ,nie zmieni tych co zakażają i ich ironii .Tylko czemu mają cierpieć normalni ludzie ? :evil:
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

W Ciechocinku jedne testy za kuracjuszami z Domu Zdrojowego, ale dopiero drugie testy (w piątek planowane) potwierdzą ile faktycznie osób zaraziło się. Na szczęście poza jedną pacjentką reszta z 21 osób przechodzi bezobjawowo.
Za tydzień dzieciaki wracają do szkoły .....
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Powiało grozą z tych Waszych relacji z Ciechocinka :shock: Na szczęście wybrałem inne miejsce :D
Kto teraz tam jest? Esterka, Jowita i kto jeszcze z Forum?
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

To_ja_Jowita pisze: 26 sie 2020 10:11 W Ciechocinku jedne testy za kuracjuszami z Domu Zdrojowego, ale dopiero drugie testy (w piątek planowane) potwierdzą ile faktycznie osób zaraziło się. Na szczęście poza jedną pacjentką reszta z 21 osób przechodzi bezobjawowo.
Za tydzień dzieciaki wracają do szkoły .....
Jowitko , czyli jedna osoba zachorowała , a pozostali przypadkowo dowiedzieli się , ze są zarażeni - nie chorzy ... bo to kolosalna różnica :roll:

Dobrze , że tylko jedna jest chora , współczuję tej osobie , ale szkoda , że pozostałym 300 zepsuto pobyt :(
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

Esterka pisze: 25 sie 2020 21:37 Gustaw niedowiarków tutaj jest aż nadto .Kiedy pisałam, że beztroska znad morza min będzie skutkowała roznoszeniem choroby rozległ się ironiczny krzyk i wpisy .
Dalej będą tacy twierdzić ,że Ciechocinek to dobre miejsce teraz na balety i info na Interii ,nie zmieni tych co zakażają i ich ironii .Tylko czemu mają cierpieć normalni ludzie ? :evil:
Esterka ,co do informacji medialnych nalezy zachowac dystans,groza zawsze sie lepiej sprzedaje i tak jest z tym Ciechocinkiem .Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam.Z tego co wiem ludzie w Ciechocinku bawią się cały czas i cieszą z życia.Tak trzymać! Pozdrawiam i życzę miłego czwartku.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

(...) w Ciechocinku bawią się cały czas i cieszą z życia.Tak trzymać! (...)
:roll: :(
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

.... przecież o to chodzi podczas pobytu w uzdrowisku 😎 :lol:
ODPOWIEDZ