Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie
Dlaczego miałbym wątpić ? zwłaszcza jak tyle przygotowań poczyniłaś do wyjazdu
-
olka44
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 paź 2019 15:11
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 4 razy
..aaa i jeszcze Manufaktura cukierków..tak słodkości to tam dużo...ale nie tylko słodkości.
Jeśli nie byłaś w Licheniu to też warto.Sanktuarium przepiękne, a widok z wieży widokowej również..
Rozumiem,że każdy obawia się wirusa, ale jeśli zachowamy środki ostrożności ...
Super, że masz jedynkę, kobietki z forum na pogaduchy i dobrą rehabilitację i to jest najważniejsze.
A o resztę się nie martw, Dani
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Staż sanatoryjny: 2
ANDY nigdy nie lubiłam kasz a zwłaszcza tej gryczanej bo mój syn gotował ją na okrągło i ten smród przyprawiał mnie o mdłości . Wiem , wiem - kasze są zdrowe ale ze mnie ziemniaczara i kapuściara
Mięsko lubię tyle , że wolę gotowane a nie smażone i tego mi nie odbieraj
Odnośnie nastawienia ...mam inne bo tu jestem już i zaczyna mi coraz bardziej podobać się
Narzekać nie mogę , podane pod nos , posprzątane choć sama też troszkę ogarniam pokój , nikt mi nie mówi , że jest głodny , więc czego chcieć więcej ? Psychicznie odpoczywam a to dużo znaczy choć czasem przypomni się coś... Odnośnie koleżanek to różnie z tym bywa , inne godziny zabiegów , inne plany ale ogólnie -są ludzie , z którymi można pogadać . Dzięki za dobre słowo , Ty też dbaj o siebie i zdrówka , buziole
- dani888
- Super Kuracjusz

Oleńko , obawiam się jednak i nie zaryzykuję , nie chodzi tu o pieniążki bo to tylko 50 zł , tyle wygrzebałabym
Dziś jestem trochę padnięta ale jutra nie wyobrażam sobie w ogóle , 8 zabiegów w różnych miejscach , na które po prostu nie da rady zdążyć
Dziś zmieniali pościel , sprzątanie pokoju dwa razy w tygodniu , bardzo miłe i pomocne panie . Na razie nie leje więc wyjdę troszkę na zewnątrz , może kogoś spotkam
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Kuruj się Kuracjuszko
- dani888
- Super Kuracjusz

Dzięki , że zaglądasz i dajesz trochę siły , pozdrawiam cieplutko kochana , buziaczki
ANDY , dla mnie to pierwszyzna , sam zresztą wiesz ale te jutro nie zapowiada się dobrze . Mam dobry charakter ale jak będą problemy z dotarciem na zabiegi to będę drzeć się i tyle . Nie moja wina , że tak ustawione i nie jestem w pełni sprawna . Taaa, Ty niedługo do domciu , cieszysz się ?
- Koralik_bis
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sie 2018 13:01
- Oddział NFZ: Mazowiecki