Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andy,
i szewskiego poniedziałku nie miałeś skoro sprawy pozałatwiane,
a jutro do lekarza idziesz się pokazać ,
oj, ładna ta lekarka pewnie jest skoro ledwie wróciłeś z sanatorium i już kontaktu z nią potrzebujesz
Miłego popołudnia życzę
Dobry wieczór
Andy z przeniesieniem ,nie tak łatwo
Szewskiego poniedziałku nie było ,wszystko ok
Deszczowe popołudnie ,obecnie wypogodziło
Armagedonu pogodowego nie było ,jak inne regiony
Wieczorek ,luziki odpoczynek
Hello pogaduchy
Dobry wieczór i zarazem dobranoc
Dziś wprowadziłam w życie swój patent na walkę ze ślimakami. Te zarazy zeżarły mi 2 kępki lubczyku i mały zagon pietruszki. O kwiatach nie wspomnę
Jak patent zda egzamin, to nie omieszkam się nim pochwalić Choć Nutka już wie co i jak i........ po cichu się chicha ze mnie
Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni