Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ważne że pracują i te numerki spadają trochę. Po niedzieli będę mieć wolniejsze dni spróbuję zadzwonić może coś wydzwonię. Bo dziś po nocy w pracy to tylko łóżko mnie interesuje
Ja się trochę biję z myślami co zrobić, bo jak już byłby przydział to i tak biorę bez względu na miejsce.. naprawdę dobrych ośrodków raczej nikt nie zwraca, a też określenie "dobry ośrodek" jest dość subiektywne, bo każdy inaczej to definiuje. Jedyne co mnie skłania do próby telefonu o zwrot to ciut lepszy termin może