Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na grzybeczki,to ja dopiero wyruszę jak zobaczę handlarzy na ryneczku Andy
a póki ich nie widzę,to siedzę grzecznie na dupencji Po samego kleszcza ,to mi się nie uśmiecha
Nie pytam,tylko się dosiadam i uśmiecham się do tego kakałka
To co zaprzyjaźniony sprzedawca pozbył się krowy czy krowa poszła w długą i zaciążyła
Miłej niedzieli życzę i spadam....sporo obowiązków kulinarnych dzisiaj przede mną
Pewnie jest na placu - nie o krowie mówię , ale nie codziennie, a kontakt telefoniczny jest utrudniony. Podjadę w przyszłym tygodniu to się przekonam.... biały też jest wczorajszy . No i ładnie , po śniadaniu przybyło mi o 1 kg. ale co się dziwić jak samego kakałka było ponad 0,5 l , miłej i spokojnej
Dzień dobry
Niedziela ,gościnnie w domku ,nie było mnie na forum
Przy popołudniowej kawusi ,dobre ciacho ,luziki więcej nie trzeba
Pogoda zmienna pochmurno ,innym razem słoneczko
Andy, królewny ,kakao
Hello pogaduchy ,cisza w eterze ,pozdrawiam
"Luziki wieczorne" jak u Grażynkitylko, że ja już w łóżku, boki wygniatama słońce świeci pięknie.
Andy, Nuta, w Waszym wieku mleka się nie pije, szkodzi, a Wy kakao i kakao...
Już nie żłopię tyle herbaty bo spania nie mam potem, woda albo rumiankowa, jak przystało na staruszkę
Margociu, ta sukienka i blond włosymoże to ja byłam, bo to raz się po oknach wspinało
Pewnie,że młodnieję ....nie ma to jak kubek mleka od mućki zabajtany prawdziwym kakao
Toż to nie tylko eliksir młodości,ale i dawka energii z samego rana
a nie sklepowe mlyko z proszku czy hektolitry herbaty czy kawy
Że blond włosy i przez okno,to wiadomo Alu ....ale żeby tak od księdza niczym Matka Boska
Rozgrzeszenia nie dostaniesz
I ruchliwy dzień się skończył można sobie oddech złapać