Rymanów Zdrój nie polecam
Rymanów Zdrój nie polecam
Re: Rymanów Zdrój nie polecam
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 55 razy
- Podziękowano: 93 razy
Re: Rymanów Zdrój nie polecam
Anna81 jeśli piszesz opinię na temat danego obiektu to wypadało by napisać coś rzetelniej. Z tego postu za wyjątkiem Twojego niezadowolenia i frustracji nic nie wynika.Anna81 pisze:ziemowit ale to jest kompleks osrodkow o roznych nazwach a ci sami ludzie
Co ma sam Rymanów Zdrój do Twojego niezadowolenia. "Rymanów Zdrój nie polecam", ale dlaczego? Co ma miejscowość do Szpitala Uzdrowiskowego. Poza tym SU to "Zimowit" nie ziemowit i nie jest to żaden kompleks obiektów. SU "Zimowit" to obiekt podzielony na dwie części. Jedna dla dorosłych, druga dla dzieci po ok 160 miejsc. To są osobne budynki, osobne recepcje. Wspólne: stołówka i baza zabiegowa [nie na najwyższym poziomie (opinie kuracjuszy ze szpitala). Jest mały basen] . Wszystko połączone łącznikami bez potrzeby wychodzenia na zewnątrz. Dzieci przyjmowane są w wieku szkolnym przez cały rok. Na miejscu funkcjonuje szkoła. Budynki obok to "Anna" i "Staś". Są to sanatoria dla dzieci w wieku trzy do sześciu lat. Muszą przebywać pod opieką osoby dorosłej (pobyt dla opiekuna pełnopłatny). Nie posiadają własnej bazy zabiegowej. Dzieci korzystają z bazy zabiegowej "Zimowita", który jest oddalony ok. 100 m. Obiekt "Staś" nie posiada stołówki i trzeba na posiłki chodzić do "Anny". To w skrócie rozwinięcie Twojego tematu tego cytowanego powyżej. Na temat pierwszego Twojego postu nie chcę się wypowiadać. Natomiast sam Rymanów Zdrój można polecić każdej osobie, która lubi ciszę, spokój, spacery i świeże powietrze. Nadmieniam, że nie jestem pracownikiem Uzdrowiska i mieszkańcem Rymanowa. Jestem byłym kuracjuszem Uzdrowiska Rymanów.
Pozdrawiam.
D. Z.