.... o to , to....... moja Felisiu.
Mężczyzna-dżentelmen,czy to możliwe?
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Mężczyzna-dżentelmen,czy to możliwe?
a nikogo tu obrażać nie obraziłem, bo lepiej żartować niż chorować,
a Forum jest miejscem do wymiany myśli, czasami dobór słów może być ciekawy,
ale szkodzić Forum nigdy nie miałem zamiaru,
ba nawet więcej kiedy widzę,że pusto jest na nim, bo nikt nie chce albo nie ma ochoty pogadać
to próbuję na wszelkie znane mi sposoby rozruszać i czasami wkręcić kogoś do rozmowy,
by Forum ciekawym było i nie odstraszało głuchą ciszą tych, którzy tu zajrzą
Życzę miłego dnia i lekturę znalezioną w Internecie pozostawiam:
Nie karmić trolla
Może znacie takie typy - trollowanie to ich życie.
To nie rodzaj jakieś grypy, lecz jątrzenie pod ukryciem.
Troll ośmiesza i obraża, on uwielbia wszelkie kłótnie.
Swoją mądrość chce pokazać, jednak często sam jest trutniem.
Dawno pozbył się maczugi, z Internetu dziś korzysta,
by dokuczyć, bo się nudzi, taki z niego jest „artysta”.
Tego gościa łatwo poznać, bo on kąsa bez litości.
Choć to postać jest dwunożna, bardzo lubi innych złościć.
Jest na niego sposób prosty - „plonk mentalny” zastosować.
Już nie będzie nas żałosnym, ciętym tekstem atakował.
Autor: Roma 1002
Normalnie sam z siebie się śmieję, jak widać przy pisaniu pośpiech nie wskazany
Dani dziękuję za słowa krytyki
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowano: 137 razy
Żyjmy i dajmy żyć innym ..
-
forumowicz
i za to
Gustawie osobiście się nie znamy, ale odnoszę wrażenie, że z Ciebie też jest fajny gość i tak trzymaj
-
Gość
Zgadzam się , że życie potrafi dać w kość, że mamy się usmiechać, zarażać dobrym nastrojem ale dla mnie nadmiar tego dobrego nastroju i rozciąganie tekstów o niczym do granic absurdu osobiście działa zupełnie odwrotnie. A już wpisy mojego ulubieńca forumowego (nie mojego tylko zapewne) sprowadzają często to Forum to poziomu , którego nie powiniśmy sięgać. I zdania nie zmienię w tej kwestii mimo wolności słowa i teoretycznego zaszczucia - jest niczym innym jak zbieranie plonów swoich wpisów i podejścia do ludzi.
Nie boję się jak i kiedyś wyrazić swojego zdania - przynajmniej je mam i nie sieję opinii na prywatnych wiadomościach (co ta Majka sobie wyobraża
Zaglądam coraz rzadziej piszę sporadycznie bo straciłam już wiarę w to , że będzie inaczej. I tak naprawdę liczyłam , że bardziej się tutaj odnajdę i znajdę przyjaciół. (pomijając stałą paczkę z którą mamy ciągły kontakt
Pozdrawiam wszystkich i fajnie byłoby pamiętać, że zdrowy balans jest nam cholernie potrzebny i w smutku i w radości.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowano: 137 razy
To , że jesteś jednocześnie Zenkiem i Andzią nie budzi we mnie żadnych wątpliwości . Ale nic mi do tego .
Forum jest dla ludzi chorych . To prawda . Pisanie samemu z sobą może być dla Kogoś formą relaksu , poprawy nastroju , może ktoś tego potrzebuje . Nie obraziła/eś nigdy nikogo , nie zaśmiecasz tematów Oceń sanatorium itp , bawisz się w tematach luźnych , baw się dalej , ale może faktycznie nie we wszystkich . Są grupki osób , które mają "swoje" tematy od dawna i przeszkadza Im fala Twoich wpisów . Spokojnie możesz założyć własny temat i stamtąd myślę , że już Nikt nie powinien Cię wyrzucać .
Nie rozumiem jednak czemu osoby określające się jako empatyczne , wylewają na Ciebie falę hejtu , tylko za to , że piszesz z dwóch nicków . Mało to na forum takich osób