sposób na skuteczny podryw kobiety

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: sposób na skuteczny podryw kobiety

Post autor: ANDY12345 »

Czyżby to był fotograf ? po wywołaniu wyjdzie cała prawda :lol: :lol: :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Duszyczka »

No dobra...Zdradzę Wam najlepszy sposób na podryw kobiety.Baardzo prosty..tak na serio...Usłyszałam ostatnio to zupełnie przez przypadek .Jeden mężczyzna doradzał drugiemu jak poderwać kobietę.Nie każcie mi mówić tylko który z nich to mój mąż.... :( ;) :D Otóż okazało się że należy być bardzo miłym. dżentelmenem w każdym calu kobiecie takiej najmniej atrakcyjnej.Pozostałe to widzą i same podejmują inicjatywę.Ta pierwsza zostaje przyjaciółką a pozostałe upolowane urokiem są gotowe bić się o dżentelmena. ;) Powodzenia... :D
artbst
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 lis 2016 14:40
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: artbst »

No ja właśnie zastanawiam się nad jakimiś feromonami dla facetów... Słyszałem o [...] i sobie polecali na forach ale zastanawiam się bardziej nad jakimś delikatniejszym zapachem. Mam swoje ulubione perfumy i nie chcę tak jakby kupować sobie nowych. Czy są moze jakieś bezzapachowe feromony? Które miałyby skuteczne działanie ? Dodam,że cena jest już raczej drugorzędna. Mogę dać więcej ale tak aby działały.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2020 21:24 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto markę
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Najskuteczniejszy który znam to woda i mydło ;)
Gość

Post autor: Gość »

Powiem Ci tak...zainwestuj przede wszystkim w siebie, zapach nie zrobi z Ciebie kogoś za którym polecą panny , wdowy i mężatki sznurem.
Każda z nas jest inna co pokazuje chociażby to Forum i sympatie oraz antypatie Pań do naszych kolegów forumowych.
Druga rzecz - przed perfumami czyste i sensowne ciuchy oraz ...ciało. I odrobina kultury osobistej tej prawdziwej - to czyni cuda. Burakowi zapach z najlepszej półki nie pomoże. :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Majka z całym szacunkiem, ale ciała pod gałganami to nie widać :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

To już wiem,dlaczego mam takie powodzenie,nie dość że burak,to nie używam perfum/nigdy nie używałem/,tak jak napisała Mary-an,woda to podstawa.Pozdrawiam tych pozytywnie zakręconych,jak i ich przeciwników.
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 28 razy

Post autor: Andrzej1958 »

ZenekM197 pisze: 10 wrz 2020 10:56 Majka z całym szacunkiem, ale ciała pod gałganami to nie widać :lol: :lol:
Ale bywa, że czuć.
Gość

Post autor: Gość »

Drogi Maxie... :kwiat: czy ktoś tu może użył Twojego imienia?
Masz rację nie po drodze nam kompletnie ale czy musi? Jesteśmy totalnie z innych światów ot co. Kotów drzeć nie musimy, masz tyle fanek na forum , że jedna z "opozycji" zupełnie nic nie zmieni. Kto wie, może w realu byśmy zmienili opinie o sobie :?:
Tego kwiatu (i żeńskiego i męskiego) jest cała różnorodość. Co jednemu nie pasuje to drugiego powala na kolana. I fajnie

Zenku
Fajne ciało zawsze widać - nawet opatulone w gałganki. :lol: Zresztą tak jakoś po 40-tce bardziej walory ducha niż ciała przyciągają...

Andrzej
Trafileś w sedno. :lol: A to powala tylko nie na kolana niestety.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Max-R pisze: 10 wrz 2020 11:02 To już wiem,dlaczego mam takie powodzenie,nie dość że burak,to nie używam perfum/nigdy nie używałem/,tak jak napisała Mary-an,woda to podstawa.Pozdrawiam tych pozytywnie zakręconych,jak i ich przeciwników.
Max, tylko nie "Brutal", mam uczulenie na ten zapach 🤔
ODPOWIEDZ