Jak można oceniać kogoś kogo się osobiście nie zna
Tylko po wpisach na forum?
A może to telepatia
Kurczę, ze ja nie mam takiego daru

Ewa, dziękuję za informację, a skoro tak się sprawy mają to chyba z Gienią do Opola się wybierzemy i dokładnie wszystko zbadamy, ale najpierw z Tobą się spotkamy tylko nie wiem w jakim mieście masz tego lekarzaewasz pisze: 11 wrz 2020 14:31 Zenek, Gienia w Opolu to może niekoniecznie będzie, natomiast ja w przyszłym tygodnie będę jak co miesiąc![]()
)Sloneczko pisze: 11 wrz 2020 20:00 Ciekawe skąd ludzie tyle wiedzą o innych nie znając ich i nie widząc![]()
Jak można oceniać kogoś kogo się osobiście nie zna![]()
A może to telepatia![]()
Kurczę, ze ja nie mam takiego daru![]()

Słoneczko - czy nie domyślasz się dlaczego tak jest? A znajomi znajomychSloneczko pisze: 11 wrz 2020 20:00 Ciekawe skąd ludzie tyle wiedzą o innych nie znając ich i nie widząc![]()
(...)
+alicja+ pisze: 11 wrz 2020 19:51 Dżentelmeni owszem, ale nie Ty, Hipokrycie, bo nim nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz...Nigdy, dodam...
z tym trzeba sie urodzić
więc nie wysilaj się, tego poziomu nie osiągniesz...

+alicja+ pisze: I napisał to pierwszy plotkarz Forum...![]()

Nie wiem bo z nikim na priv nie piszęforumowicz pisze: 12 wrz 2020 07:11)Sloneczko pisze: 11 wrz 2020 20:00 Ciekawe skąd ludzie tyle wiedzą o innych nie znając ich i nie widząc![]()
A może to telepatia![]()
Kurczę, ze ja nie mam takiego daru![]()
Słoneczko...ani telepatia ani dar. Czytanie ze zrozumieniem. I nie wyróżnianie kogoś kto (teoretycznie) portki nosi. I jeszcze jedno...po czym mamy oceniać? Po wróżbach ze szklanej kuli czy po ploteczkach na priv obsmarowujących każdego tylko po cichaczu?
Tyle w temacie .