Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiu,ja mieszkam w okolicy Malborka.Chciałam góry,ale w dobie pandemii to już raczej obojętne gdzie otrzymam.Chciałabym ,aby nie zahaczył mi termin o święta,ponieważ ostatni mój pobyt w sanatorium to były święta wielkanocne.Basiu daj znać jak dostaniesz przydział.Pozdrawiam
Atina pisze: 11 wrz 2020 15:13
23885.... Ysy jak Twój numerek?
Dziewczyny grudzień jest bardzo dobry Święta za was przygotuje sanatorium
Byłam w tym okresie w Polanicy Zdroju
dorotka65 pisze: 11 wrz 2020 20:43
Basiu,ja mieszkam w okolicy Malborka.Chciałam góry,ale w dobie pandemii to już raczej obojętne gdzie otrzymam.Chciałabym ,aby nie zahaczył mi termin o święta,ponieważ ostatni mój pobyt w sanatorium to były święta wielkanocne.Basiu daj znać jak dostaniesz przydział.Pozdrawiam
Dorotka jak tylko pojawi się coś w przeglądarce dam znac. Ja w zasadzie też pojadę gdzie mi przydzielą. U mnie sytuacja jest trochę inna, bo jadę z mężem. Więc nie ma problemu z pokojem. Uważam, że jak się będzie ostrożnym to nic nam nie grozi, no chyba, że kwarantanna
Basiu,ja to się trochę martwię o podróż,bo w góry to raczej kilkanaście godzin i to z przesiadkami.Na miejscu to myślę,że nie jest niebezpiecznie bo obiekty sanatoryjne dbają o dezynfekcję.A w pokoju to jakoś się przeżyje.Jeżeli będzie możliwe wziąć jedynkę to wezmę.
Dorotka u mnie sytuacja jest inna. Do sanatorium zawsze jeździmy samochodem, więc o podróż też się nie martwię. Mam nadzieję, że wszystko nam się dobrze ułoży. Pozdawiam